2024'te PlayStation 4 alınır mı?

Hocam ithalat olunca ne oluyor tam olarak.

Satıcı alb bilisim ilgileniyor cihazda bir sıkıntı olursa ama ben kargo zamanı aradigimda açtılar ve tatlı dilli arkadaşlar yardımcı oldular.

Boş değil hocam güzel oyunlar da ancak sizin alıcağınız PS4 de Sony'nın oyunlarını 30 FPS ve aşağısı oynayacaksınız alacaksanız 4 Pro alın.

4 Pro en kötü 10kdan başlıyor, temizi 12-13K o para 2016 teknolojisine verilmez hem de desteği kesilecekken. 12 adet kaldı niyetiniz varsa elinizi çabuk tutun hocam.

Hocam ben alınıp alıncağından bahsetmiyorum ayrıca sıfır da değmez konsol işi 2. elde çok iyi gidiyor https://www.sahibinden.com/ilan/iki...onsolu-dijital-playstation-5-1191463135/detay örneğin.

Cihazın kaç yıllık olduğunu bilmiyoruz yeni yazdigina bakmayın, içinin açılıp açılmadığını bilmiyoruz, konsolun PSN veya EA bani olabilir,2. el cihaz alırsın 1 ay sonra DualSense'de stick drift başlar al başına belayı garantisi bitmiş olabilir 600-700 masraf edersin. Sıfır cihazı hiçbir zaman 2. ele degismem. Bu arada ikinci el cihaz alınmaz demiyorum sadece ucuz alacagim diye baş ağritmaya gerek yok.

Son düzenleme:
Cihazın kaç yıllık olduğunu bilmiyoruz yeni yazdigina bakmayın, içinin açılıp açılmadığını bilmiyoruz, konsolun PSN veya EA bani olabilir,2. el cihaz alırsın 1 ay sonra DualSense'de stick drift başlar al başına belayı garantisi bitmiş olabilir 600-700 masraf edersin. Sıfır cihazı hiçbir zaman 2. ele degismem. Bu arada ikinci el cihaz alınmaz demiyorum sadece ucuz alacagim diye baş ağritmaya gerek yok.
bunlar denenebilicek şeyler içi açılıp bakılır garanti olmaması gayet normal psn veya ea banı alınırken de bakılır kol konusunda katılıyorum.
2. el savunmak olmasın maksat cihazın bu kadar edeceğini düşünmüyorum yoksa sıfır çok daha avantajlı

Bunlar denenebilecek şeyler içi açılıp bakılır garanti olmaması gayet normal PSN veya EA banı alınırken de bakılır kol konusunda katılıyorum.
2. el savunmak olmasın maksat cihazın bu kadar edeceğini düşünmüyorum yoksa sıfır çok daha avantajlı.

Evet anlıyorum ama uzaktan alışveriş yapacaksan bu biraz zor onu geçtim bu cihazin rahat 7-8 yıli var bu fiyata değer diye düşünüyorum bu benim fikrim sizi bilemem. Bu arada cihaz su gibi gitti 2 adet kalmış alamayanlara geçmiş olsun.

Hocam One X bilmiyorum hiç vallahi değer mi çünkü Xbox Game Pass'ta çok fazla boş oyun bulunuyor.

Ne PS4 alınır ne de One X. Oyunlarına para vermek size dokunmayacaksa PS5 alınabilir. İthalat garantili ürün alıyorsanız garanti işi biraz şans işi oluyor. Cihaz temiz de çıkabiliyor, sorunlu da.

Ne PS4 alınır ne de One X. Oyunlarına para vermek size dokunmayacaksa PS5 alınabilir. İthalat garantili ürün alıyorsanız garanti işi biraz şans işi oluyor. Cihaz temiz de çıkabiliyor, sorunlu da.

Bu cihazlarda kolay kolay sorun çıkmıyor ama tabii ki satıcıyı iyice araştırıp almak daha mantıklı az para vermiyoruz sonuçta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı