2024'te PS4 alınır mı?

PS3 sahibiyim. Satıp PS4 almak istiyorum sizce?

Gücünüz yetiyorsa PS5 alın ama yetmiyorsa ve PS4 de çıkmış özel oyunları oynamadıysanız tabii ki alınır.

Arkadaşın bilgisayarı varmış zaten. O zaman direkt PS5 alsa güzel olur. Ben de bilgisayarı yok sanıyordum ve PS5 öneriyorlardı. Zorlarsa belki 20.000 TL'ye 4060'lı sistem bulabilirdi.
Tam F/P bir kart ve çok güzel. Ondan önerdim.
Bilgisayarı var da dediğiniz gibi 4K monitörü varmı ve sistemi 4K Kaldırabilecek mi hocam? 20 bine şuan 4060 bulunmuyor maalesef, ortalama bir 4060 sistem düzmek için 24 bine çıkması lazım. Ama arkadaş PC'den sıkıldıysa bir de PS oynamak istiyorsa bence alınır.

Bilgisayarı var da dediğiniz gibi 4K monitörü varmı ve sistemi 4K Kaldırabilecek mi hocam? 20 bine şuan 4060 bulunmuyor maalesef, ortalama bir 4060 sistem düzmek için 24 bine çıkması lazım. Ama arkadaş PC'den sıkıldıysa bir de PS oynamak istiyorsa bence alınır.
Yok avantajını söyledim ben. Nintendo oyunlarından tutun birçok konsolun emülasyonunu güzel yapıyor ve konsolun native çözünürşüğünde ve kare hızından daha yüksek değerler sağlıyor.

Evet konsolcuyum bilgisayar çok sevmiyorum ama PS ninde havası ayrı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı