2024'te PS4 alınır mı?

Evet konsolcuyum bilgisayar çok sevmiyorum ama PS ninde havası ayrı
Hocam ben kullandım da bilgisayardan oynamak daha kolay ve rahat. Modlar, olsun, çift monitor olsun, çok rahat.

Evet ben bile eski PS3 kullanmıştım onu aradığımı hatırlıyorum ama konsol almak yerine PC de iyiyse iyi bir konsol kolu alıp PC'ye bağlayarak da konsol havasını biraz alabilirsiniz. PS Özel oyunlarına pek merakınız yoksa.
Hocam o özel oyunların çoğu casual türünde. Çok kolay. Film izler gibi oluyor birde.

Alınır fakat oyun fiyatları gerçekten absürt ve uçuk noktayı aşmış durumda PS kanadında, kendimi bildim bileli PS kullanırım ve fanboyu gibi bir şeyim fakat Xbox oyun fiyatlarına baktığımda çok daha uygun ve ekonomik fiyatlarla rastlaştım. Seçim sizin, PS4 iyidir güzeldir hala kullanıyorum hatta şu an RDR2 sardım fakat oyun fiyatları ve PS Türkiye desteği gerçekten absürt. Özel oyunlarından bahsetmiyorum bile, hepsi birer şaheser denilebilir, Detroit olsun, Ghost of Tsushima olsun, Marvel's Spider-Man olsun hepsi efsanedir fakat PS kitlesine dahil olan biri olarak söylüyorum hayatınız indirim kovalamayla geçer.

Alınır fakat oyun fiyatları gerçekten absürt ve uçuk noktayı aşmış durumda PS kanadında, kendimi bildim bileli PS kullanırım ve fanboyu gibi bir şeyim fakat Xbox oyun fiyatlarına baktığımda çok daha uygun ve ekonomik fiyatlarla rastlaştım. Seçim sizin, PS4 iyidir güzeldir hala kullanıyorum hatta şu an RDR2 sardım fakat oyun fiyatları ve PS Türkiye desteği gerçekten absürt. Özel oyunlarından bahsetmiyorum bile, hepsi birer şaheser denilebilir, Detroit olsun, Ghost of Tsushima olsun, Marvel's Spider-Man olsun hepsi efsanedir fakat PS kitlesine dahil olan biri olarak söylüyorum hayatınız indirim kovalamayla geçer.

Yeni oyunlar için Xbox tarafı da öyle hocam, Game Pass ile PS Plus aboneliği aynı fiyatlara geldi neredeyse, yakın zamanda çıkacak Star Wars outlaws Xbox'ta 2,799 TL şu an için

FC 25 ise 3,999 TL bu fiyatların aynısı PS tarafında da var sizin bahsettiğiniz oyunlar eski oyunlar bu fiyatların sorumlusu da iki firma da değil.

Yeni oyunlar için Xbox tarafı da öyle hocam, Game Pass ile PS Plus aboneliği aynı fiyatlara geldi neredeyse, yakın zamanda çıkacak Star Wars outlaws Xbox'ta 2,799 TL şu an için.

FC 25 ise 3,999 TL bu fiyatların aynısı PS tarafında da var sizin bahsettiğiniz oyunlar eski oyunlar bu fiyatların sorumlusu da iki firma da değil.

Xbox tarafıyla ilgili çok bir bilgim yok fakat daha ekonomik gözüküyor. Yeni oyunları da zaten oynamak için hiçbir zaman arzum olmadı, oyun dünyasında eski nesilde kaybolmuş cevherleri arayan bir insanım yeni oyunların gram duyguyla yapıldığını düşünmüyorum o yüzden indie ve NieR gibi oyunlara takılıyorum, benim için ekonomik duruyor o yüzden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı