Baslik acikliyor, okuldan sonra 1-2 bilemedin 3 saat Online'da kafa dagitmak icin almayi dusunuyorum, oyle en yeni cikan oyunu oynayayim gibi derdim yoktur, sizce alınır mı?
Ne kadar fiyata hangi kasayı ve ne kadar sürece kullanacağınıza göre değişir. Ps exclusive oyunu oynamazsanız dengi fiyatlarda Series S daha iyi.Baslik acikliyor, okuldan sonra 1-2 bilemedin 3 saat Online'da kafa dagitmak icin almayi dusunuyorum, oyle en yeni cikan oyunu oynayayim gibi derdim yoktur, sizce alınır mı?
Alınır. Yanlız fat almayın slim yada pro tercih edin. Ve muhteşem PS özel oyunlarının keyfine bakın.Baslik acikliyor, okuldan sonra 1-2 bilemedin 3 saat Online'da kafa dagitmak icin almayi dusunuyorum, oyle en yeni cikan oyunu oynayayim gibi derdim yoktur, sizce alınır mı?
Fat de alınabilir. Neden boyle dusunuyorsunuz?Alınır. Yanlız fat almayın slim yada pro tercih edin. Ve muhteşem PS özel oyunlarının keyfine bakın.
Fat de alınabilir. Neden boyle dusunuyorsunuz?
Fat de alınabilir. Neden boyle dusunuyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.