2024'te Samsung Galaxy S22 alınır mı?

Bütçe
20000

xtrhal

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, 20.000TL'ye yeni telefon alacağım. Bu fiyat aralığında güçlü, kamerası ve ekranı iyi olan, arayüzü kolay bir telefon arıyorum. Aklımdaki model S22 ama 2022 model bir telefon 2024'ün ortasında alınır mı? Bilmiyorum o yüzden buraya sormak istedim. Kullanan varsa artılarını ve eksilerini yazarsa çok müteşekkir olurum. Varsa yeni önerilerede açığım.

Şimdiden teşekkürler.

2024 yılında Samsung Galaxy S22 alınır mı? Sorusuna gelince, bu tamamen kişisel tercihlere ve ihtiyaçlara bağlıdır. Genel olarak, 2022'de piyasaya çıkan bir telefonun 2024 yılında hala güncel ve etkili olabileceğini söyleyebilirim. Ancak, teknoloji hızla ilerlediği için o zamana kadar yeni modeller ve daha ileri teknolojiler olabilir.

Samsung Galaxy S22, güçlü performansı, iyi kamerası ve kaliteli ekranı ile dikkat çeken bir modeldir. Ancak, 2024 yılı için en iyi seçim olup olmayacağı konusunda kesin bir şey söylemek zor. Eğer 2022 modeli bir telefon almayı düşünüyorsanız, o zamana kadar piyasada en yeni telefonları da değerlendirmenizde fayda olabilir.

S22'nin artıları arasında genel performansı, kamerası ve ekran kalitesi öne çıkıyor. Samsung'un arayüzü de genellikle kullanıcı dostu olarak bilinir. Eksileri arasında ise fiyatı, pil ömrü ve bazı kullanıcıların bildirdiği yazılımsal sorunlar yer alabilir.

Başka modeller de değerlendirmek isterseniz, OnePlus, Google pixel ve Xiaomi gibi markaların sunduğu modelleri de inceleyebilirsiniz. Öneri isterseniz, bu fiyat aralığında OnePlus 9 Pro, Google pixel 6 veya Xiaomi Mi 11 gibi modeller de iyi seçenekler olabilir.

Son kararınızı vermeden önce birkaç farklı modeli karşılaştırmanız ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmeniz önemlidir.

S22 batarya anlamında berbat. 120 hz de uzun süre kullanamazsınız. Kameraya girince anormal ısınıyor. Sorunlu bir işlemcisi var. Ben şahsen kesinlikle önermem. O fiyata başka modellere bakılabilir.

2024 yılında Samsung Galaxy S22 alınır mı? Sorusuna gelince, bu tamamen kişisel tercihlere ve ihtiyaçlara bağlıdır. Genel olarak, 2022'de piyasaya çıkan bir telefonun 2024 yılında hala güncel ve etkili olabileceğini söyleyebilirim. Ancak, teknoloji hızla ilerlediği için o zamana kadar yeni modeller ve daha ileri teknolojiler olabilir.

Samsung Galaxy S22, güçlü performansı, iyi kamerası ve kaliteli ekranı ile dikkat çeken bir modeldir. Ancak, 2024 yılı için en iyi seçim olup olmayacağı konusunda kesin bir şey söylemek zor. Eğer 2022 modeli bir telefon almayı düşünüyorsanız, o zamana kadar piyasada en yeni telefonları da değerlendirmenizde fayda olabilir.

S22'nin artıları arasında genel performansı, kamerası ve ekran kalitesi öne çıkıyor. Samsung'un arayüzü de genellikle kullanıcı dostu olarak bilinir. Eksileri arasında ise fiyatı, pil ömrü ve bazı kullanıcıların bildirdiği yazılımsal sorunlar yer alabilir.

Başka modeller de değerlendirmek isterseniz, OnePlus, Google pixel ve Xiaomi gibi markaların sunduğu modelleri de inceleyebilirsiniz. Öneri isterseniz, bu fiyat aralığında OnePlus 9 Pro, Google pixel 6 veya Xiaomi Mi 11 gibi modeller de iyi seçenekler olabilir.

Son kararınızı vermeden önce birkaç farklı modeli karşılaştırmanız ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmeniz önemlidir.
Biraz yapay zeka kokusu aldım gibi :) veya yazım stiliniz çok benziyor.

Alınabilir ama acelesi yoksa bu kadar para vermişken düz s23 modelini ya da ip 11 pro max modelinede bakabilirsiniz. İkinci el garantisi devam eden 256gb s23ler 23k 26k arası bulunaliyor.

Tamamdır teşekkür ederim.

Alınabilir ama acelesi yoksa bu kadar para vermişken düz S23 modelini ya da IP 11 Pro Max modelinede bakabilirsiniz. İkinci el garantisi devam eden 256 GB S23'ler 23K 26k arası bulunaliyor.

Dediğim gibi iPhone istemiyorum ki zaten 11 modeline daha yazılım güncellemesi gelmeyecek ayrıca 2.el de alamam. S23'te sınırım çok üstünde maalesef.

Dediğim gibi iPhone istemiyorum ki zaten 11 modeline daha yazılım güncellemesi gelmeyecek ayrıca 2.el de alamam. S23'te sınırım çok üstünde maalesef.
S22 diğer Android rakiplerine göre çok üst seviye bir cihaz. S23'e bütçe yetmiyorsa S22 en iyi seçenek olacaktır.

S22 diğer Android rakiplerine göre çok üst seviye bir cihaz. S23'e bütçe yetmiyorsa S22 en iyi seçenek olacaktır.

Haklı olabilirsiniz, yer her IP13'üde geçiyor.

S22 batarya anlamında berbat. 120 Hz de uzun süre kullanamazsınız. Kameraya girince anormal ısınıyor. Sorunlu bir işlemcisi var. Ben şahsen kesinlikle önermem. O fiyata başka modellere bakılabilir.

Öneriniz var mı? Deneyimlediniz mi?

S22 sorunlu cihaz ama gerçekten samsungda tekli modeller (s21 s23 gibi özellikle ultra modeller büyük hypelandı. S24 çıktı ama bekleneni vermedi s23den dolayı aynı şekilde s25de büyük yenilik olarak gelicek) O yüzden s22 yerine bekleyin s23 almaya çalışın şahsi fikrim ama yinede siz bilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00