PCI Aygıtı'nın donanım kimliğini internetten aratırsanız muhtemelen sürücüyü bulursunuz.Tamamdır hocam halletim her şeyi şu an tek problem sürekli USB takma sesi geliyor çözemedim.
ayriyetten böyle problem var
PCI Aygıtı'nın donanım kimliğini internetten aratırsanız muhtemelen sürücüyü bulursunuz.Tamamdır hocam halletim her şeyi şu an tek problem sürekli USB takma sesi geliyor çözemedim.
ayriyetten böyle problem var
Hocam dc istek atmayı açarmısınız.PCI Aygıtı'nın donanım kimliğini internetten aratırsanız muhtemelen sürücüyü bulursunuz.
PCI aygıtı'nın donanım kimliğini internetten aratırsanız muhtemelen sürücüyü bulursunuz.
Hocam League of Legends oynuyor musunuz? Oyun 7,8.1 desteğini kesmişti de eğer oynuyorsanız hala açılıyor mu diye merak ettim.
LoL oynamıyorum ama resmi destek 2 gün sonra biteceğine göre şimdilik açılıyordur diye tahmin ediyorum.Hocam League of Legends oynuyor musunuz? Oyun 7,8.1 desteğini kesmişti de eğer oynuyorsanız hala açılıyor mu diye merak ettim.
Hocam hava durumu aracını nasıl çalıştırdınız?
Vista tamamen ölü. Hiçbir tarayıcı desteği yok. Ayriyetten internete de bağlanılamıyor diye biliyorum. Ama Windows7 halen kurtarıyor, ve aşırı performanslı.Denersem Vista deneyeceğim.
Vista tamamen ölü. Hiçbir tarayıcı desteği yok. Ayrıyeten internete de bağlanılamıyor diye biliyorum. Ama Windows 7 halen kurtarıyor, ve aşırı performanslı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.