Google_kullanıcı
Hectopat
- Makaleler
- 1
Windows 8.1 geçin. Ne eski ne yeni..
Windows 8.1 geçin. Ne eski ne yeni.
Şu an Windows 11 server 2025 kullanıyorum![]()
Biraz geç olacak ama LTSB, LTSC gibi sürümler her ne kadar içi boş gelse de, diğer ana sürümlerle hemen hemen aynı performansı sunuyorlar. Bunu bizzat legacy sistemlerde deneyim eden biri olarak söylüyorum. Hatta gariptir ki, Pro'nun boşta RAM kullanımı LTSC 2021'den daha az. Hatta yarı yarıya bir fark var. Oyun performansında da gözle görülür bir performans artışı yaşamadım. Arkaplanda bir ton telemetri verileri çalışıyor ve sürüm farketmeksizin legacy sistemlerin performansının tabiri caizse içinden geçiyor.Windows 10 LTSB 2015 kur.
Hocam halâ Windows 7 kullanmaya devam mı?
Biraz geç olacak ama LTSB, LTSC gibi sürümler her ne kadar içi boş gelse de, diğer ana sürümlerle hemen hemen aynı performansı sunuyorlar. Bunu bizzat legacy sistemlerde deneyim eden biri olarak söylüyorum. Hatta gariptir ki, Pro'nun boşta RAM kullanımı LTSC 2021'den daha az. Hatta yarı yarıya bir fark var. Oyun performansında da gözle görülür bir performans artışı yaşamadım. Arka planda bir ton telemetri verileri çalışıyor ve sürüm fark etmeksizin legacy sistemlerin performansının tabiri caizse içinden geçiyor.
O sebeple güncel olmayan sistemlere sürekli LTSC, LTSB sürümlerini önermemenizi şahsi olarak tavsiye ederim.
Ben de aktif olarak 7 kullanmaktayım. Sorularınıza açığım.
Windows 7 için yayınlanan tüm Update'leri yükleyerek.DLL hatalarını nasıl düzelltin.
Discord'u ve Steam'i açar, Spotify'i kullanmadığımdan yorum yapamayacağım. Valorant için konuşmak gerekirse zaten LTSB 2015 (1507), LTSB 2016 (1607) ve LTSC 2019 (1809) ile de çalışmıyor oyun. Valorant oynamak isteyenler Windows 7, Win8, Windows 10 LTSC 2015/2016/2019 ile uğraşmasın.
Eki Görüntüle 2120418Eki Görüntüle 2120420
2016 LTSB'nin karşılığı olan 1607'nin güvenlik desteği bittiği için LTSB daha mantıklı değil mi? Boşta zaten 700 MB'lerde çalışıyor.Biraz geç olacak ama LTSB, LTSC gibi sürümler her ne kadar içi boş gelse de, diğer ana sürümlerle hemen hemen aynı performansı sunuyorlar. Bunu bizzat legacy sistemlerde deneyim eden biri olarak söylüyorum. Hatta gariptir ki, Pro'nun boşta RAM kullanımı LTSC 2021'den daha az. Hatta yarı yarıya bir fark var. Oyun performansında da gözle görülür bir performans artışı yaşamadım. Arkaplanda bir ton telemetri verileri çalışıyor ve sürüm farketmeksizin legacy sistemlerin performansının tabiri caizse içinden geçiyor.
O sebeple güncel olmayan sistemlere sürekli LTSC, LTSB sürümlerini önermemenizi şahsi olarak tavsiye ederim.
Ben de aktif olarak 7 kullanmaktayım. Sorularınıza açığım.
Vista teması nasıl yaptınız? Rehberi var mı?Discord'u ve Steam'i açar, Spotify'i kullanmadığımdan yorum yapamayacağım. Valorant için konuşmak gerekirse zaten LTSB 2015 (1507), LTSB 2016 (1607) ve LTSC 2019 (1809) ile de çalışmıyor oyun. Valorant oynamak isteyenler Win7, Win8, Win10 LTSC 2015/2016/2019 ile uğraşmasın.
Eki Görüntüle 2120418Eki Görüntüle 2120420
Windows 7 Enterprise kullanıyorum ve Steam üzerinden herhangi bir sıkıntı yaşamamaktayım.Eki Görüntüle 2114100Eki Görüntüle 2114104
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.