2024'te Windows 7 kullanılır mı?

Intel(R) Celeron(R) CPU N3350 1,10 Ghz işlemcili, 4 GB RAM'li, 64 GB SSD takılı bir Mini PC sahibiyim. Windows 10 yüklü geldi ama işlemci kullanımı en ufak şeyde %100 oluyor ve çok kasıyor. Linux sürümlerini denedim ama kablosuz ağımı görmediği için bir şey yapamadım. Bilgisayarı sadece Media Player olarak kullanıyorum. Acaba Windows 7 yüklersem işlemci sorunum ortadan kalkar mı? Chrome'da yeni sekme açsam bile %100 oluyor hemen.

Intel(R) Celeron(R) CPU N3350 1,10 GHz işlemcili, 4 GB RAM'li, 64 GB SSD takılı bir mini PC sahibiyim. Windows 10 yüklü geldi ama işlemci kullanımı en ufak şeyde %100 oluyor ve çok kasıyor. Linux sürümlerini denedim ama kablosuz ağımı görmediği için bir şey yapamadım. Bilgisayarı sadece Media Player olarak kullanıyorum. Acaba Windows 7 yüklersem işlemci sorunum ortadan kalkar mı? Chrome'da yeni sekme açsam bile %100 oluyor hemen.

Bu sisteminden de kaynaklı bir sorun olabilir, termal macun kontrolünü yaptınız mı?

Bilgisayar bu. İçini açıp bakma gereği duymadım sıfır olduğu için. Ama dediğim gibi performansını yükseltmeye çalışıyorum. Acaba dedim Windows 7 mi denesem?

Deneyebilirsiniz aslında, ben soğutuculu bir bilgisayar olduğunu sandım mini kısmını okumamışım kusura bakmayın.

Bilgisayar bu. İçini açıp bakma gereği duymadım sıfır olduğu için. Ama dediğim gibi performansını yükseltmeye çalışıyorum. Acaba dedim Windows 7 mi denesem?

Eğer kuracaksanız Windows 7 Home Basic öneririm en stabil işletim sistemlerindendir sakın Ultimate kurmayın çok fazla işlemci ve RAM kullanıyor.

Yükleme ekranında klavye mause çalışmıyor USB olduğu için. BIOS'tan da baktım enabled görünüyor ama yükleyemedim.

Hocam rica etsem hangi Windows sürümünü kullandığınızı söyleyebilir misiniz?
Gerçekten hoşuma gitti de ayrıca hala Windows 7 mi kullanıyorsunuz? Steam üzerinden bir sıkıntı yaşadınız mı?
Windows 7 Enterprise kullanıyorum ve Steam üzerinden herhangi bir sıkıntı yaşamamaktayım.
Win7.png
Untitled.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı