2025 yılında DayZ alınıp oynanır mı?

Geçen ay PlayStation Plus abonelerine ücretsiz verildi bende aldım bu sayede klavye mouse desteği de var biraz girdim takıldım da o parayı hak eden bir oyun asla değil onu söyleyeyim bir de şu an full kemik kitle var oynatmıyorlar bile oyunu.

Sarar güzel oyundur ama istersen onun yerine Back 4 Blood al arklarla çok iyi akıyor hele geceleri efsane.

Back 4 Blood oynadım ama önerin için yine de sağ ol.

Geçen ay PlayStation Plus abonelerine ücretsiz verildi bende aldım bu sayede klavye mouse desteği de var biraz girdim takıldım da o parayı hak eden bir oyun asla değil onu söyleyeyim bir de şu an full kemik kitle var oynatmıyorlar bile oyunu.

Bir çaresi yok mu offline falan yok mu yani.

Parası önemli değil alsam sarar mı ben onu soruyorum bu arada önerin için teşekkür ederim Rust'ı istek listeme ekledim.
Açıkcası bu tarz bir oyunu ilk kez oynayacaksanız muhtemelen game sense olmayacağı için direkt ölüp sıkılacaksınız.

Bildiğim kadarıyla kasılması oldukça zor bir oyun ve gerçekten emek istiyor. Bu tarz oyunlar seviyorsanız kendinizi geliştirerek oynarsınız sıkılmadan zaten.

Youtube'den biraz video izleyin bence.

Açıkçası bu tarz bir oyunu ilk kez oynayacaksanız muhtemelen game sense olmayacağı için direkt ölüp sıkılacaksınız.

Bildiğim kadarıyla kasılması oldukça zor bir oyun ve gerçekten emek istiyor. Bu tarz oyunlar seviyorsanız kendinizi geliştirerek oynarsınız sıkılmadan zaten.

YouTube'dan biraz video izleyin bence.

Tamamdır hocam sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı