2025 yılında Half-Life 2 oynanır mı?

100 yıl sonrasında olsak yine de oynanır.

Fizikleri günümüz oyunlarının bile çoğuna göre iyi durumda.

Hikaye anlatım şekli mükemmel. Ara sahneyle uğraştırmadan hikayeyi aktarmasına bayılıyorum.

1. oyunu oynamadıysan ve iyi grafikler arıyorsan Half-Life 1 yerine Black Mesa yani definitive modunu oyna. Steam'de ayrı oyun olarak bulunuyor mod.

Evet soru açık. Günümüzde Half-Life 2 oynanır mı? Almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım.
Tabi ki alınır, oyunu yeni bitirdim ve bence şimdiki oyunlardan bile daha iyi bir fiziği var grafikleri gayet yeterli günümüzde taş gibi hikayesi de güzel özellikle hikayenin devamı olan episode 1 ve 2'de alırsan mükemmel olur.

Türü seven biriyseniz kesinlikle oynanır. Half-Life fanı olarak favori oyunlarımdan biridir.

Fiziklerin bu oyunun en önemli özelliği olduğunu düşünüyorum. Oyun ile fizikler çok güzel entegre edilmiş. Fizikleri kullanarak çözmeniz gereken birçok bulmaca mevcut. Source motorunun fiziklerinin günümüzde hâlâ oldukça iyi düzeyde olduğunu düşünüyorum. Bölüm çeşitliliği olarak ilk oyunun aksine Half-Life 2'de oldukça farklı ortamlar ile karşılaşacaksınız. Oynanış süresi ortalama bir oyuncu için 10-15 saat civarı sürüyor.

Oyun hakkında merak ettiğiniz detayları çekinmeden sorabilirsiniz, bilgim dahilindekileri cevaplamaktan mutluluk duyarım. Ayrıca lütfen bulmacaları elinizden geldiğince yardım almadan kendiniz çözmeye çalışınız. Half-Life oyunlarının tadı böyle çıkıyor :)

Oyun oynanır oynanmasına. Geçenler hiç bitirmediğim Crysis 2 açtım. Vuruş hissi yapay zeka faktörü günümüz oyunlarını arayan biri oldum. Oyun kötü değil. Bugünkü günümüzde oynamak zor geliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı