2025 yılında eski stil Metin2 sunucusu açmak nasıl olurdu?

joessara

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI TWIN FROZR RTX 2070 SUPER | i5 11400f | 32GB RAM | 512GB SSD | ZOKO CHIKO WHITE
Meslek
SWE
Eski bir Metin2 oyuncusuyum. Çocukluktan genclıgını burada harcamıs bırıyım. 2014'te bıraktım ma simdi sosyal medyada sürekli karsıma cıkıyor, yeni serverlar vs ama hiçbiri sene 2008'deki zor oyun modu gibi keyif vermıyor. Şimdi bile gecen baktım adını bılmedıgım, mantıgını anlamadıgım bazı yenı content üretilmiş oyun içerisinde. Eski kıvamda bir PvP server acma niyetim var. Sırf keyif için. Para ile bir şeyler satılmayacak.

İlginizi çeker miydi?
Saçma sapan lycanlar bir şeyler vs olmadan, hatta ismi de buradan bile alıp yapabiliriz. Ne dersiniz? Amacım eski günlerdeki o keyifli lonca savaslarını yapmak. M5 skillerle az efsunlu ıtemlerle savasmak.

Ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden oyundan harika bir tat alırdık bunu şimdiki genclerin anlayamaması çok kötü. keşke o dönemde kalsaydık.
Şimdiki gençlik daha çok rekabetçi oyunlardan zevk alıyor yada iyi bir hikayesi olan kaliteli bir oyun olacak (bu seçenek rekabetçiden çok düşük ne yazık ki). Kendim MMORPG oyunların hastasıydım şimdi adam gibi oyun kalmadı oynadıklarımın hepsi kapatıldı. Bu durum oyun zevkimi de azalttı eskisi gibi değil. Yeni nesilde MT2 oynayacak göz yok onlar daha çok Valorant CS2 gibi oyunlara yöneliyor.

kasılmak kolay olmalı geri kalan her şey eskisi gibi olmalı. çok keyifli olur ben de gelirim :D
mantıklı, kasılmayı belirli bi lv den sonra zorlastırmak nasıl fikir sence ? mesela herkes 80 e 2-3 günde gelebilsin ama 90a 1 haftada gelebilsin günde 1-2 saat ayırarak mesela.

Güzel düşünce fakat kimsenin o kadar vakit ayıracak zamanı olmuyor artık.
kesinlikle bu da cok dogru bir düsünce ama haftada 2-3 saat ayıran birisi 80-85 lv. olup orta sevıye rahatca oyundan keyif alıp ws atabilir dusuncesındeyım aslında ? sizin düsünceleriniz nedir

Eskiden oyundan harika bir tat alırdık bunu şimdiki genclerin anlayamaması çok kötü. keşke o dönemde kalsaydık
evet bu da bambaşka bir konu ve bence cok haklısınız. o dönemlere dönemeyiz belki ama simüe edebiliriz. hileyi engelleyip küfürü de kaldırabiliriz düsüncesindeyim aslında. Hile konusunda 100% bir çözüm fikrim yok ama basit ve herkesin rahatlıkla erisebildigi hileleri engelleyebiliriz diye düşünüyorum. ikinci olarak ise ben en çok küfürden rahatsızlık duyardım. chat'e yazılan mesajları ve dm'leri Yapay Zeka ile filtreleyip küfürü de minimuma indirgeyebiliriz gibime geliyor aslında

Şimdiki gençlik daha çok rekabetçi oyunlardan zevk alıyor yada iyi bir hikayesi olan kaliteli bir oyun olacak (bu seçenek rekabetçiden çok düşük ne yazık ki). Kendim MMORPG oyunların hastasıydım şimdi adam gibi oyun kalmadı oynadıklarımın hepsi kapatıldı. Bu durum oyun zevkimi de azalttı eskisi gibi değil. Yeni nesilde MT2 oynayacak göz yok onlar daha çok Valorant CS2 gibi oyunlara yöneliyor.
rekabeti arttırmak gerçek ödüllü ws turnuvaları olsa peki ? (ör: sinema, tiyatro biletinden, bilgisayar satan online firmalardan hediye kuponuna kadar hediyeler.) amaç genclerin dikkatini çekmek ve bu konuda oyunda tertip düzen cercevesinde bir katılım saglayıp stabiliteyi ve rekabeti her zaman mumkun kılabılırız bence? sizin fikriniz nedir acaba ?

Hocam eski tip server filesları piyasa da yok gibi. Old school diyerek antin kuntin server açıyorlar. Valla o eski tip olsa cidden geliriz forumca.
hocam bende 2-3 file var bir dönem server de kurmustum aslında. içerisinde yeni tip istemedigimiz özellikleri kod içerisinden çıkarabilirim ben veya istediklerimizi ekleyebilirim

Gerçekten eski TR tadında olursa ben de çok oynamak isterim
forumdan destek olabilirse aslında ben bu işte bayrak tutmak isterim. GM'lik yapmış 1-2 forum arkadasımızında destegi olursa keyifle vakit gecirecegimiz bir server olabilir sankı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı