2025 yılında GTX 1070 Ti alınır mı?

Bütçe
5400

234muhammed

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Herkese merhaba, GTX 1070 Ti almayı düşünüyorum.

• Ryzen 5 3600.
  • 2x8 DDR4 RAM.
  • 650W 80+ PSU.

Anakart SSD ve kasayı almadım. Daha şu an 1 sene kullanma amaçlı 1070 Ti alabilir miyim, uygun mudur? 5 bin TL civarına ASUS 3 fanlı modeller var. Kutulu, ikinci elde sizin önerileriniz nelerdir?

Ne oynayacağınıza bağlı. Güncel oyunların birçoğunu düşük FPS ile oynarsınız. 6000-7000 bandına çıkarsanız sarı sitede rahatlıkla RTX 2060 Super bulabilirsiniz.

Ne oynayacağınıza bağlı. Güncel oyunların birçoğunu düşük FPS ile oynarsınız.

Değiştireceğim 1 sene içinde ama yani emilaötirde PUBG Mobile CS:GO GTA 5 RDR2 gibi oyunlar oynarım yani FPS tarzı oyunlar dışında düşük FPS önemli değil akıcı oynatması temmenim.

Herkese merhaba, GTX 1070 Ti almayı düşünüyorum.

• Ryzen 5 3600.
  • 2x8 DDR4 RAM.
  • 650W 80+ PSU.

Anakart SSD ve kasayı almadım. Daha şu an 1 sene kullanma amaçlı 1070 Ti alabilir miyim, uygun mudur? 5 bin TL civarına ASUS 3 fanlı modeller var. Kutulu, ikinci elde sizin önerileriniz nelerdir?
Değiştireceğim 1 sene içinde ama yani emilaötirde PUBG Mobile CS:GO GTA 5 RDR2 gibi oyunlar oynarım yani FPS tarzı oyunlar dışında düşük FPS önemli değil akıcı oynatması temmenim.
RX 6600 takın istediğiniz kadar kullanın. PSU'nuzun modeli nedir?

Emülatör de PUBG Mobile oynarsınız. CS:GO işlemciye bağlı bir oyun. RDR 2 muhtemelen 40-60FPS arası GTA 5 de rahatlıkla oynarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı