2025 yılında iPhone 13 alınır mı?

Senelerdir Android kullanıyorum en son 2013 de iPhone 5S kullandım.
Mac almamla beraber Apple ekosistemine geçmek istiyorum.

Ama hangi iPhone modelini alsam kararsızım.

Herkes 13-14 aynı 13 al yeter diyor bazıları da güncellemesi kesilecek 1 seneye diyor.

Önerileriniz nelerdir?

iPhone 13 2 sene daha güncelleme alır ben telefonla çok uğraşmayacağım diyorsanız alınabilir.

60Hz gözünüzü çok yorar. Telefon kasıyor gibi duruyor 60Hz telefonlarda.

Ben eskiden iPhone 11 kullanıyordum gözümde yorulma falan olmuyordu ama iPhone 16 Pro'ya geçtim arkadaşımın iPhone 11ine bakarken kasıyor gibi geliyor. Kasıyor gibi falan gelmez yani yüksek hz telefondan geçmediyse

60Hz gözünüzü çok yorar. Telefon kasıyor gibi duruyor 60Hz telefonlarda.
Hocam hangi telefonda 60 hz kullanıyorsun bilmiyorum ama iPhone'daki 60 HZ olmadığı kesin. Samsung'ta 60 Hz'ye telefonu çekince ekstra bir gecikme geliyor bu da kasma yaratıyor, iPhone'da böyle bir durum yok, evde iPhone 12 ve 11 var, 120 Hz Samsung var ikisinin 60 HZ arasında dağlar kadar fark var, akıcılık bambaşka bir şey HZ başka bir şey.

Hocam hangi telefonda 60 Hz kullanıyorsun bilmiyorum ama IPhone'daki 60 Hz olmadığı kesin. Samsung'ta 60 Hz'ye telefonu çekince ekstra bir gecikme geliyor bu da kasma yaratıyor, IPhone'da böyle bir durum yok, evde iPhone 12 ve 11 var, 120 Hz Samsung var ikisinin 60 Hz arasında dağlar kadar fark var, akıcılık bambaşka bir şey Hz başka bir şey.

iPhone 11 kullandım. Arayüzde kasıyormuş gibi hissettiriyordu.

Yüksek Hz bir telefon kullanmıyorsan böyle bir şeyin yaşanmasına imkan yok.
Evet. 120hz telefondan geçen biri için geçerli bu dediğim zaten. Aksini iddia eden yok.

iPhone 11 kullandım. Arayüzde kasıyormuş gibi hissettiriyordu.

Evet. 120hz telefondan geçen biri için geçerli bu dediğim zaten. Aksini iddia eden yok.
samsung a52 kullanıyorum 90hz galiba cidden o kadar fark eder mi ya?
ben hiç arkadaşlarımın iphonelarına falan bakarken öyle bi fark hissetmedim

13 daha 5 sene güncelleme alır. 1 sene diyen neyin kafasını yaşıyor acaba.

60Hz beni bozmaz dersen 13 al geç ama o parayı da hak etmiyor ya.
yani sırf ekosistem için istiyorum zaten öyle iphone alıyım takıntım da olmadı ama güncelleme işi benim kafamı çeliyor bazıları seneye biter bilinçli eksitme yapmaya başlarlar diye söylenti var.

13 Pro Max kullanıyorum. Gayet de memnunum, bence 14 serisi ve 15 serisinden daha iyi bir telefon. Alabilirsen Pro Max almaya çalış.
maalesef hem pro max'in sıfırı satılmıyor 2. el olanlar da 50 bin falan. benim bütçem 30-40 civarı .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı