2025 yılında RTX 2070 alınır mı?

Mayonezzz

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, bir PSU eklemesi yaptıktan sonra kendime ters bir işe girip ikinci el bir ekran kartı almak istiyorum. Bu kartı 2070 ya da 2070 Super olarak düşünüyorum. Oynadığım oyunlar genellikle Rust ve FM. Beni 3-4 yıl boyunca 1080P'de yüksek-Ultra ayarlarda oynatır mı?

Ayrıca, "Bu fiyattan yukarı çıkma" veya "Bu fiyat bandında daha iyi seçenekler var" gibi yorumlarınız varsa merak ediyorum. Şu an piyasada fiyatlar 6K'den başlıyor. Alternatif önerileriniz varsa onları da paylaşabilirsiniz. İşlemcim 5600G. Şimdiden teşekkür ederim!

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 2070'in şu an bile yüksek-ultra seviyesinde oyun oynatabildiğini sanmıyorum. 6700XT/3070 bile sınıra gelmeye başladı. Şu an çok iyi bir medium kartı olabilir 2070 ancak fiyatına değer mi? Bence 6600XT veya 3060 12G bakın.

Evet arkadaşlar, bir PSU eklemesi yaptıktan sonra kendime ters bir işe girip ikinci el bir ekran kartı almak istiyorum. Bu kartı 2070 ya da 2070 Super olarak düşünüyorum. Oynadığım oyunlar genellikle Rust ve FM. Beni 3-4 yıl boyunca 1080P'de yüksek-Ultra ayarlarda oynatır mı?

Ayrıca, "bu fiyattan yukarı çıkma" veya "bu fiyat bandında daha iyi seçenekler var" gibi yorumlarınız varsa merak ediyorum. Şu an piyasada fiyatlar 6K'den başlıyor. Alternatif önerileriniz varsa onları da paylaşabilirsiniz. İşlemcim 5600G. Şimdiden teşekkür ederim!

7500 TL fiyat bandında ikinci el 3060 & 3060 Ti bulunabiliyor bence daha tercih edilebilir.

RTX 2070'in şu an bile yüksek-Ultra seviyesinde oyun oynatabildiğini sanmıyorum. 6700XT/3070 bile sınıra gelmeye başladı. Şu an çok iyi bir medium kartı olabilir 2070 ancak fiyatına değer mi? Bence 6600 XT veya 3060 12g bakın.

3060 biraz pahalı ama seçeneklerimde 6600 XT var ama neden bilmiyorum ama o karta hep soru işaretli bakıyorum performansını bilmeme rağmen. Bu da sanırım daha önceki zamanlarda bir 2070 sahibi hayali olmam olabilir ama bu durumu sanırım atmam gerekiyor orta ayarlarda bir performans veriyorsa.

3060 biraz pahalı ama seçeneklerimde 6600 XT var ama neden bilmiyorum ama o karta hep soru işaretli bakıyorum performansını bilmeme rağmen.
RTGI/Lumen oyunlarında 6600XT sıkıntı çıkarabilir. 2070S de yazmışsınız konuda eğer öyleyse 3060 ile eş değer bir kart o, belki 2070S biraz daha güçlü olabilir. 3060 da 12GB VRAM var fakat pek de gerekli değil o karta. 2070 SUPER ayrıca DLSS4 de aldı, tek eksiği FG olmaması onu da FSR ile çözeceksiniz artık. İşin özü 2070 asla tavsiye etmem fakat SUPER alınabilir.

Ayrıca, "Bu fiyattan yukarı çıkma" veya "Bu fiyat bandında daha iyi seçenekler var" gibi yorumlarınız varsa merak ediyorum. Şu an piyasada fiyatlar 6K'den başlıyor. Alternatif önerileriniz varsa onları da paylaşabilirsiniz. İşlemcim 5600G. Şimdiden teşekkür ederim!
Başka alternatiflere yönelmeni öneririm (3060 ve 3070) ancak 2070 üzerine konuşacak olursak hâlâ güzel bir ekran kartı bence. Alınabilir.

RTGI/Lumen oyunlarında 6600 XT sıkıntı çıkarabilir. 2070s de yazmışsınız konuda eğer öyleyse 3060 ile eş değer bir kart O, belki 2070s biraz daha güçlü olabilir. 3060 da 12 GB VRAM var fakat pek de gerekli değil o karta. 2070 Super ayrıca DLSS4 de aldı, tek eksiği fg olmaması onu da FSR ile çözeceksiniz artık. İşin özü 2070 asla tavsiye etmem fakat super alınabilir.

3060 ve Ti serisinin fiyatı bana PSU ile birlikte sıfır RX 6650 XT fiyatına geldiğinden aslında aklımdan direkt çıkıyor çünkü neredeyse 2K orta ayarlarda oyun oynatabilecek bir kart diye biliyorum 6650XT o yüzden RTX 2070 Super'i 6K bandına halledersem daha mantıklı geliyor ama bu sefer de satarken sorun yaşarım sanırım.

Başka alternatiflere yönelmeni öneririm (3060 ve 3070) ancak 2070 üzerine konuşacak olursak hâlâ güzel bir ekran kartı bence. Alınabilir.
Dediğim gibi hocam NVIDIA serisinin bir model üstüne geçersem AMD de sıfır kart alacak paralara denk geliyor bu yüzden PSU da alacakken fazla para harcamak istemiyorum.

3060 ve Ti serisinin fiyatı bana PSU ile birlikte sıfır RX 6650 XT fiyatına geldiğinden aslında aklımdan direkt çıkıyor çünkü neredeyse 2K orta ayarlarda oyun oynatabilecek bir kart diye biliyorum 6650XT o yüzden RTX 2070 Super'i 6K bandına halledersem daha mantıklı geliyor ama bu sefer de satarken sorun yaşarım sanırım.
6650XT 2K oynatmaz, 1080P orta-yüksek kartı o. Oyunlar artık RTGI ile çıkmasa hani direkt 6650XT al derdim ama maalesef öyle değil, şu durumda eski nesillerde RTX serileri daha iyi gibi duruyor. 2070 SUPER neredeyse 4060 ile denk çoğu oyunda FPS değerleri birebir aynı, tabii güç tüketimi çok daha fazla o ayrı bir şey.

Ayrıca kullandığın işlemcinin de darboğaz sınırı bu kart.

Dediğim gibi hocam NVIDIA serisinin bir model üstüne geçersem AMD de sıfır kart alacak paralara denk geliyor bu yüzden PSU da alacakken fazla para harcamak istemiyorum.
O zaman direkt al hocam bence hâlâ taş gibi ekran kartları ancak fazla performans bekleme. Yetinebilecek kadar performans senin için uygunsa on numara ekran kartıdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı