2025 yılında RTX 2070 alınır mı?

6650XT 2K oynatmaz, 1080p orta-yüksek kartı o. Oyunlar artık rtgı ile çıkmasa hani direkt 6650XT al derdim ama maalesef öyle değil, şu durumda eski nesillerde RTX serileri daha iyi gibi duruyor. 2070 Super neredeyse 4060 ile denk çoğu oyunda FPS değerleri birebir aynı, tabii güç tüketimi çok daha fazla o ayrı bir şey.

Ayrıca kullandığın işlemcinin de darboğaz sınırı bu kart.

2070 Super'e girişiyorum o zaman hocam 6.5k civarına kazıklanmış sayılmam sanırım Rust'ta bana yüksek orta arasını sıkıntı çıkarmaz sanıyorum ne olursa olsun. FSP 650W Hyper Pro da alacağım için yükten kendini de kapatmaz.

O zaman direkt al hocam bence hâlâ taş gibi ekran kartları ancak fazla performans bekleme. Yetinebilecek kadar performans senin için uygunsa on numara ekran kartıdır.

En yüksek performanslı oyunum Rust onu da orta yüksek arası bir iki sene idare eder oradan sonrasınada artık o gün bakarım.

Beni de zaten fiyatları cezb ediyor hocam genel ilanlar 7000 lira arasında çoğu uzun süredir ilanda 500 lira indirim yapsalar ölmezler diye düşünüyorum ama bu mining yapılmış kartları nasıl aradan sıyırırım onu hala çözemedim o konuda da bilgini aktarırsan sevinirim.
O fiyata alacağın en iyi kart olur bence.

bu mining yapılmış kartları nasıl aradan sıyırırım onu hala çözemedim o konuda da bilgini aktarırsan sevinirim.
Anlayamazsın ama GPU-Z ekran görüntüsü, sıcaklık gibi değerlerle çıkarımlarda bulunabiliriz. Kart bulunca konu açıp beni etiketleyebilirsin, bir tutarsızlık varsa al veya alma deriz.

RTX 2080 veya RTX 3070 almaya çalışırdım. 6K RTX 2070 etmez.

RTX 2080 marka model önemli değilse 7K altı fiyata bulunabiliyor. Hala çok güçlü bir kart olduğunu düşünüyorum.

RTX 2080 veya RTX 3070 almaya çalışırdım. 6K RTX 2070 etmez.

RTX 2080 marka model önemli değilse 7K altı fiyata bulunabiliyor. Hala çok güçlü bir kart olduğunu düşünüyorum.

Facebook gruplarına bakarken genelde 2080 i ekliyorum arama listeme uyguna denk gelir acil falan düşer belki diye sadece foruma eklemedim çünkü pek aynı fiyatlara bulamadım.

@Shinoa hocam konu çok geçmemişken buradan devam edeyim. Bir tane arkadaşta buldum RTX 2070s 6500'e indirdim ama coil whine var diyor. Face gruplarında genel olarak satılan bir kart olan RX 5700XT bin lira daha aza çok daha temizleri bulunabiliyor sence tercihim hangisi olmalı.

Son düzenleme:
Facebook gruplarına bakarken genelde 2080 i ekliyorum arama listeme uyguna denk gelir acil falan düşer belki diye sadece foruma eklemedim çünkü pek aynı fiyatlara bulamadım.

@Shinoa hocam konu çok geçmemişken buradan devam edeyim. Bir tane arkadaşta buldum RTX 2070s 6500'e indirdim ama coil whine var diyor. Face gruplarında genel olarak satılan bir kart olan RX 5700XT bin lira daha aza çok daha temizleri bulunabiliyor sence tercihim hangisi olmalı.
5700XT almamalısın. 5000 serisi özünde sıkıntılı seri ve mesh shading gibi özelliklerden yoksun, ayrıca RTGI oyunlarında çok sıkıntı çıkarır. 6500 TL bence 2070 SUPER için iyi, CW aşırı değilse alınabilir bence ama tabii Furmark ve GPU-Z görüntüsünü iste bence.

Hazır varken size atayım hocam bu ilanda olan dereceler normal midir? https://shbd.io/s/RcbRvQev

5700XT almamalısın. 5000 serisi özünde sıkıntılı seri ve mesh shading gibi özelliklerden yoksun, ayrıca rtgı oyunlarında çok sıkıntı çıkarır. 6500 TL bence 2070 Super için iyi, cw aşırı değilse alınabilir bence ama tabii FurMark ve GPU-Z görüntüsünü iste bence.

Hocam bir de ne olur ne olmaz RX 5700XT ile RTX 2070s in arasındaki FPS farkı DLSS ile birlikte kaçtır.

5700XT kullanan biri olarak yeni oyunlarda sıkıntı yasayabilirsin buna katılıyorum ama şu ana kadar çıkmış oyunların 1 veya 2'si dışında hiçbir oyunda sıkıntı yaşamazsın RTX 2070 Super aramazsın onu belirteyim. Ben çok memnunum ama söylediğim gibi ne istediğine de bağlı biraz bu durum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı