2025'te MacBook Air 2015 alınır mı?

fakoflex

Picopat
Daha fazla  
Günlük işler için ikinci el bir MacBook Air 2015 almayı düşünüyorum. Kullanım amacım Word, Excel ve Chrome üzerinden canva kullanmak. Sizce bu model hala bu işler için yeterli olur mu?

• macOS desteği konusunda sıkıntı yaşar mıyım?
• Canva ve Chrome performansı nasıl olur?
• Pil ömrü ve donanım açısından nelere dikkat etmeliyim?

Daha önce bu modeli kullanan veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Önemli olan bütçe tabii ki ama 2015 değil de 2017 modellerini öneririm. Chrome odaklı kullancaksanız da RAM odaklı araştırın cihazı. Pil ömrü açısından pek iyi şeyler beklemeyin ama macOS desteği konusunda pek büyük sorunlar yaşamazsınız.

Önemli olan bütçe tabii ki ama 2015 değil de 2017 modellerini öneririm. Chrome odaklı kullancaksanız da RAM odaklı araştırın cihazı. Pil ömrü açısından pek iyi şeyler beklemeyin ama macOS desteği konusunda pek büyük sorunlar yaşamazsınız.

Ofiste sabit bırakacağım günde maximum 1.5-2 saat kullanacağım. Evde kendi masaüstü Setup'im var. 2015 MacBook'lar bile 7-8bin₺ şu an maalesef.

Ofiste sabit bırakacağım günde maximum 1.5-2 saat kullanacağım. Evde kendi masaüstü Setup'im var. 2015 MacBook'lar bile 7-8bin₺ şu an maalesef.
Öyle bir kullanım şeklinde o zaman kesinlikle yeter hocam. Ben daha aktif kullanacaksınız sanıyordum. Her türlü işinizi görür o zaman 1-2 saatliğine.

Bende 2015 macbook pro vardı. Günde 8-12 saat çift monitör aktif kullanıyordum. Air modelininde en azından tarayıcı işlerinin altından rahat kalkacağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı