MacBook Air M1 2025'te alınır mı?

burakdrs

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Serbest Mesleque
Öğrenciyim ve halihazırda bir Windows Gaming PC kullanıcısıyım. Fakat Apple ekosistemini tamamlamak ve kütüphane gibi yerlerde kullanmak için alacağım. Sizce halen iş görür mü? Ve ayrıyeten bir sorum daha var, 20W iPad adaptörü ile MacBook kapalı iken şarj edersem bir artısı ya da eksisi olur mu çünkü kendi iPhone'umu bu adaptörle şarj edince 5W orijinal adaptöre kıyasla şarjı daha çabuk bitiyor; MacBook'ta da aynı olay olur mu?

2022 den beri m1 air kullanmaktayım okuduğum bölümden dolayı windows pc almak durumunda kaldım ama 2022 den beri MacBookta herhangi bir sorun yaşamadım ve performans kaybı da olmadı eğer kullanacağın uygulamalar destekliyorsa alabilirsin almadan önce detaylı olarak incelemeni öneririm şarj konusunda da iPhone şarjıyla Mac şarj etmişliğim var pil sağlını nasıl etkiler bilmiyorum ama daha yavaş şarj olmakta ayrıca konudan bağımsız Mac aldıktan sonra desteklemeyen bir programı kurmak için sanal makinadan windows kurmak pek mantıklı değil bilgisayarın özelliklerini çok düşürüyor alacaksan 16 ram ve üzeri almanı öneririm

2022'den beri M1 Air kullanmaktayım okuduğum bölümden dolayı Windows PC almak durumunda kaldım ama 2022'den beri MacBook'ta herhangi bir sorun yaşamadım ve performans kaybı da olmadı eğer kullanacağın uygulamalar destekliyorsa alabilirsin almadan önce detaylı olarak incelemeni öneririm şarj konusunda da iPhone şarjıyla Mac şarj etmişliğim var pil sağlını nasıl etkiler bilmiyorum ama daha yavaş şarj olmakta ayrıca konudan bağımsız Mac aldıktan sonra desteklemeyen bir programı kurmak için sanal makinedan Windows kurmak pek mantıklı değil bilgisayarın özelliklerini çok düşürüyor alacaksan 16 RAM ve üzeri almanı öneririm.

Hocam bulabildiğim en yakın konumdan alacağım Türkiye'de değilim. 500 euro gibi bir fiyatta buldum 550'den düşürüyor eleman. Yüz yüze gelince 450 olur mu soracağım tablet aldığını ve laptopu kullanmadığını söyledi çünkü. Bilgisyar fiyatlarını biliyoruz üç aşağı beş yukarı aynı Türkiye ile o yüzden temizini bulmuşken kaçırmak istemedim. Barcelona madrid gibi büyük şehirlerde daha ucuza bulabilirim ama 8 GB olur yine ve yüz yüze daha garanti.16 GB için 150 euro fazla vermek istemiyorum neredeyse aylık harcamamın yarısı oluyor. İş arıyorum bulursam daha sonra M2 ya da 3 ile değiştirirm. Dediğim gibi halihazırda bir de Windows Gaming PC'ye de sahibim. RAM kısmı sorun olur mu yine de? Linkini ekledim açıklamada hasarının vs olmadığı orijinal şarj aletinin olduğu ve çanta ile vereceği yazıyor pil 93 döngüyü eve gidince söyleyecekmiş. Ofis uygulamaları kullandığını söyledi world Excel gibi. Bu makine şu anlık işimi görsün yeter ileride değiştirme gibi bir şansım var dediğim gibi.

Hocam bulabildiğim en yakın konumdan alacağım Türkiye'de değilim. 500 euro gibi bir fiyatta buldum 550'den düşürüyor eleman. Yüz yüze gelince 450 olur mu soracağım tablet aldığını ve laptopu kullanmadığını söyledi çünkü. Bilgisyar fiyatlarını biliyoruz üç aşağı beş yukarı aynı Türkiye ile o yüzden temizini bulmuşken kaçırmak istemedim. Barcelona madrid gibi büyük şehirlerde daha ucuza bulabilirim ama 8 GB olur yine ve yüz yüze daha garanti.16 GB için 150 euro fazla vermek istemiyorum neredeyse aylık harcamamın yarısı oluyor. İş arıyorum bulursam daha sonra M2 ya da 3 ile değiştirirm. Dediğim gibi halihazırda bir de Windows Gaming PC'ye de sahibim. RAM kısmı sorun olur mu yine de? Linkini ekledim açıklamada hasarının vs olmadığı orijinal şarj aletinin olduğu ve çanta ile vereceği yazıyor pil 93 döngüyü eve gidince söyleyecekmiş. Ofis uygulamaları kullandığını söyledi world Excel gibi. Bu makine şu anlık işimi görsün yeter ileride değiştirme gibi bir şansım var dediğim gibi.
hocam 8 ram günlük ve üzeri işler için gayet yeterli olur zaten bi de gaming pc sahibiymişsin ayrıca fan yok ısınmıyor da sessiz çalışmaya uygun benim pil 87 her gün kullanıyorum 3 gunde 2 kere şarj ediyorum 93 gayet yeterli olur ilerde değiştirmek istediğinde de rahatlıkla elinden çıkartabileceğin bir cihaz hayırı olsun hocam

Hocam 8 RAM günlük ve üzeri işler için gayet yeterli olur zaten bir de Gaming PC sahibiymişsin ayrıca fan yok ısınmıyor da sessiz çalışmaya uygun benim pil 87 her gün kullanıyorum 3 gunde 2 kere şarj ediyorum 93 gayet yeterli olur ileride değiştirmek istediğinde de rahatlıkla elinden çıkartabileceğin bir cihaz hayırı olsun hocam.

Bu arada hocam sana yazdıktan sonra haber geldi CV bıraktığım dükkandan sushicide çalışacağım garson olarak. Şu anlık kütüphane vs işimi görsün bir de ekosistem tamamlansın. M1 çok rahat götürür gibi baktım sıkıntı çıkarmaya başlıyor 2 hafta daha çalışır yenilerim :). Teşekkür ederim zaman ayırdığın için.

Bu arada hocam sana yazdıktan sonra haber geldi CV bıraktığım dükkandan sushicide çalışacağım garson olarak. Şu anlık kütüphane vs işimi görsün bir de ekosistem tamamlansın. M1 çok rahat götürür gibi baktım sıkıntı çıkarmaya başlıyor 2 hafta daha çalışır yenilerim :). Teşekkür ederim zaman ayırdığın için.
Hayirlis olsun hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı