2025'te Vatan'dan hazır sistem toplanır mı?

Bütçe
150.000

ArthurMorgannnnn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050
Meslek
PAZARLAMA VE SATIŞ
Öncelikle merhaba dostlar, 2025 yılına hepiniz hoş geldiniz. Vatan'dan hazır PC toplanır mı? Daha önce kardeşime 5070 toplamıştık, garantili oluyor, bir sorun olduğunda ücretsiz çözüyorlardı. İşletim sistemi aldığımız için Windows 11 orijinal. İlk başta aşırı saçma gelse de çok iyiymiş. Kendime de toplamak istiyorum. Bende RTX 3050 var, 5090 veya 4090 toplamayı düşünüyorum. Şahsen 4090 almak istiyorum. PC'den anlayan insanlar yazarsa sevinirim. Birisinin kas gücü daha yüksek diye biliyorum, birinde ise sadece DLSS var. DLSS'i çok sevmiyorum, açıkçası bazı oyunlarda problemli olabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne tarz oyunlar oynamak istiyorsunuz? Son çıkan oyunlar için firmalar, DLSS ve FSR teknolojisine güvendiği için optimizesini adamakıllı yapmıyor. Son çıkan oyunları, DLSS ve FSR teknolojisi olmadan oynamanız zor.

Ne tarz oyunlar oynamak istiyorsunuz? Son çıkan oyunlar için firmalar, DLSS ve FSR teknolojisine güvendiği için optimizesini adamakıllı yapmıyor. Son çıkan oyunları, DLSS ve FSR teknolojisi olmadan oynamanız zor.

Piyasadaki tüm oyunları oynadım oynamadığım oyun yok GTA 6 ve Uncharted 4 PC'de bitireceğim DLSS ve FSR'dan nefret ediyorum bazı oyunlarda düzgün çalışmıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı