2026 YKS Hazırlanmak için geç mi?

Hocam temelden kastım TYT sınavı değil 2.5m sıralama yapmış birisi muhtemelen toplama çıkarmada bile zorluk çekiyordur.
Bu sadece matematikte olan bir şey. Temel yok demek çok doğru değil ondan. Matematik temeli içinde geçen gördüm bir hoca 10 günde temel atma kitabı diye bir kitap çıkartmış. Temel dediğiniz olay tam olarak 15 - 20 günlük bir olay.

Sizin mantığınızla o zaman arkadaş 2 yılda sayısalda 30k yapabilir yani.
Neden yapamasın? Diğer kişiler kaç yıl çalışıyor?

Yani evet sadece okuduğunu anlayan birisi bile 30 net çıkarırdı zaten.
Böyle birine 30k yaparsın demej boş yere ümit verip daha da hevesinin kırılmasına yol açar. Sizin de aynı şekilde mühendislik fikriniz de uygun değil arkadaşa en mantıklısı sadece tyt çalışıp kendini 2 yıllık bir bölüme atması.

Bu sadece matematikte olan bir şey. Temel yok demek çok doğru değil ondan. Matematik temeli içinde geçen gördüm bir hoca 10 günde temel atma kitabı diye bir kitap çıkartmış. Temel dediğiniz olay tam olarak 15 - 20 günlük bir olay.

Aynen hocam 20 senede yapılması gereken temeli arkadaş 10 günde yapar zaten haklısınız.

Diğer kişiler 2.5m dan başlamıyor. Ayrıca bu mantıkla o zaman 1 senede ilk 100 de yapılır adamlar mezuna bile kalmıyor.

Aynen hocam 20 senede yapılması gereken temeli arkadaş 10 günde yapar zaten haklısınız.
Ne konuştuğunuzun bilincinde değilsiniz, insanlara yanlış tavsiyeler vererek yanlış yönlendirmeyin.

Diğer kişiler 2.5m dan başlamıyor. Ayrıca bu mantıkla o zaman 1 senede ilk 100 de yapılır adamlar mezuna bile kalmıyor.
Ne alaka? 1 yılda ilk 100 yapılır gibi bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Bu şekilde bir mantık ortaya koyduğumu da hatırlamıyorum. Onlarca örnek var 7 - 8 ayda ilk 40 bin, 50 bin, 60 bin yapan. 2 yılda derece yapanlar var. Siz neye dayanarak söylüyorsunuz aklım almıyor.

Diğer kişiler 2.5mdan başlamıyor. Ayrıca bu mantıkla o zaman 1 senede ilk 100 de yapılır adamlar mezuna bile kalmıyor.

Benim gittiğim lise sosyal bilimler lisesi olduğu için fen dersleri sadece 9 10 da üstün körü anlatılıp geçilmişti YKS'ye fen namına hiçbir şey bilmeden girmeme rağmen 12 doğru çıkarmıştım fenden bence biraz okuduğunu anlayan birisi bu sınavdan 50 net rahat çıkarır yani.

Ne konuştuğunuzun bilincinde değilsiniz, insanlara yanlış tavsiyeler vererek yanlış yönlendirmeyin.
Boş hayaller satıyorsunuz herkes aynı değil konu sahibinin okuduğunu anlama ve 4 işlemde belli ki sıkıntıları var bu adama gelip sen 1.5 yılda sayısal 30k yapar demen zaten ya sınav hakkında bilgin olmadığını ya da insanlar hakkında bilgin olmadığını gösteriyor.

Boş hayaller satıyorsunuz herkes aynı değil konu sahibinin okuduğunu anlama ve 4 işlemde belli ki sıkıntıları var bu adama gelip sen 1.5 yılda sayısal 30k yapar demen zaten ya sınav hakkında bilgin olmadığını ya da insanlar hakkında bilgin olmadığını gösteriyor.
Arkadaş zaten çalışacak da yapacak. Çalışmadan yapabilir diyen yok. Bilgi konusunda eksikliği var ki bunları da çalışarak gayette kapatabilir. Siz arkadaşın direkt zeka seviyesi düşük demeye getiriyorsunuz lafı.

Ne alaka? 1 yılda ilk 100 yapılır gibi bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Bu şekilde bir mantık ortaya koyduğumu da hatırlamıyorum. Onlarca örnek var 7 - 8 ayda ilk 40 bin, 50 bin, 60 bin yapan. 2 yılda derece yapanlar var. Siz neye dayanarak söylüyorsunuz aklım almıyor.

Hocam o gördüğünüz 7 ayda 40 bin yapan insalar en kötü ihtimal dersi derste dinlemiştir aklında bir şeyler vardır yani 4 işlemi bilmeyipte 0'dan 7 ayda kimse bir şey yapamaz.

7 8 ayda 40 bin 50 bin yapan adamları 7 8 ay önce sınava soksak kaç net yaparlardı hocam? Herhangi birinin 2.5m sıralamadan 50 60 bine geldiğine inanıyorsan elimde güzel bir köprü var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı