2026 yılında YKS için 23 yaşında olmak üniversite için geç mi?

Okumayı bırakmıştım. Şimdi tekrar okumak istiyorum. Ama geç kalmışlık hissi var. 21 yaşındayım. Bu sene kazanamazsam 23 yaşında 2026 yılında tekrar girmeyi düşünüyorum. Hem önümde 6 ay var. AYT ve TYT temelim hiç yok. Lisede rahatsızlanmıştım o yüzden açıktan okudum ve hiçbir şey görmedim ders olarak. Sizce daha iyi hazırlanıp 2026 mi gireyim? 23 yaşında olacağım. O zamana kadar AYT TYT geliştirsem mantıklı olur mu? Hedefim olursa yazılım mühendisliği olmazsa açıktan YBS. Her şeyden önce yaş çok moralimi bozuyor. Yoksa okumayayım mı?
Ailen destek çıkabilecekse veya part time iş yapıp okurum dersen oku.

Okumayı bırakmıştım. Şimdi tekrar okumak istiyorum. Ama geç kalmışlık hissi var. 21 yaşındayım. Bu sene kazanamazsam 23 yaşında 2026 yılında tekrar girmeyi düşünüyorum. Hem önümde 6 ay var. AYT ve TYT temelim hiç yok. Lisede rahatsızlanmıştım o yüzden açıktan okudum ve hiçbir şey görmedim ders olarak. Sizce daha iyi hazırlanıp 2026 mi gireyim? 23 yaşında olacağım. O zamana kadar AYT TYT geliştirsem mantıklı olur mu? Hedefim olursa yazılım mühendisliği olmazsa açıktan YBS. Her şeyden önce yaş çok moralimi bozuyor. Yoksa okumayayım mı?

Hocam aynı durumdayım desem yeridir ve bir işte uzun saatler çalışıyorum ben sadece 2 senelik bir bölüm bitirip diploma alsam bile yeter işim hazır ama diploma istedikleri için giremedim bende 21 yaşındayım ve nasıl bir yol izlemem gerekli bilmiyorum bu konuda detaylı yardım edecek birileri var mı?

Sadece video ile ders çalışarak bile 2 ayda tarih, 2 ayda coğrafya fulleyecek düzeye gelirsin Türkçe paragraflar zaten bilgi istemiyor okudugunu anlama. Bu 3 ders bile seni götürür temele gerek yok yani fakat hangi bölümü istiyorsun onu bilemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı