TYT matematiği gayet te iyi biliyorum senin dediğin temel kavramlar ilk 10 soruda çıkan yerler kalan 20 soru problem varyasyonu sorular temeli olmayan birinin bunları yapması çok çok zor.
TYT matematiği gayet te iyi biliyorum senin dediğin temel kavramlar ilk 10 soruda çıkan yerler kalan 20 soru problem varyasyonu sorular temeli olmayan birinin bunları yapması çok çok zor.
TYT dediğimiz şey zaten temel. Mutlak değer, köklü sayılar, üslü sayılar gibi en temel konuları TYT ile öğreniyor zaten. Tam olarak neyden bahsediyorsunuz?
Hocam arkadaşa kalsa zaten o matematik konuları 1 haftada halledilir zaten ulan iyi bir temelim olmasına ve 1 yıl deli gibi çalışmama rağmen eşit ağırlıkda 10k ancak yapabildim insanlar ne sanıyor bu sınavı anlamadım.
Arkadaş hayal aleminde yaşıyor muhtemelen sınava bile girmemiş o yüzden böyle çok da üstüne gitmemek lazım o da bildiği kadarıyla tavsiye vermeye çalışıyor.
TYT dediğimiz şey zaten temel. Mutlak değer, köklü sayılar, üslü sayılar gibi en temel konuları TYT ile öğreniyor zaten. Tam olarak neyden bahsediyorsunuz?
Herhangi bir tyt matematik denemesi alın ve 23. soruya bakın, temel kavramlar yok orda problem soruları var ki bunları yapmak için muhakeme yeteneğinizin güçlü olması bile yetmiyor tek başına.
Herhangi bir TYT matematik denemesi alın ve 23. soruya bakın, temel kavramlar yok orada problem soruları var ki bunları yapmak için muhakeme yeteneğinizin güçlü olması bile yetmiyor tek başına.
Herhangi bir tyt matematik denemesi alın ve 23. soruya bakın, temel kavramlar yok orda problem soruları var ki bunları yapmak için muhakeme yeteneğinizin güçlü olması bile yetmiyor tek başına.
Tam olarak ne anlatmaya çalışıyorsunuz hala anlayabilmiş değilim. Problemler dediğiniz kısım bambaşka ki bunun için TYT'nin ilk 12 konusunun bilinmesi gerekli. Bizim en temel diye bahsettiğimiz şey ile bağlantısı nedir hala anlayamadım.
Tam olarak ne anlatmaya çalışıyorsunuz hala anlayabilmiş değilim. Problemler dediğiniz kısım bambaşka ki bunun için TYT'nin ilk 12 konusunun bilinmesi gerekli. Bizim en temel diye bahsettiğimiz şey ile bağlantısı nedir hala anlayamadım.
Bak arkadaşım konular temel diye çıkan sorular temel düzey olmuyor kabaca o konuda bilgi sahibi olmakla sorular çözülmüyor. Sadece matematik de yetmiyor okuduğunu anlaman anladığını işleme dökmen gerekiyor. Bir de bunları kısa sürede yapman gerekiyor.