2026 YKS için nasıl çalışılmalı?

xxavi

Centipat
Daha fazla  
YKS 26'da 40k sıralama istiyorum ve 1-2 haftadır günde 3-4 saat çalışıyorum. Günde net 40 sene paragraf (25 net civarı) 3D TYT matematik( Eyüp B'yle 1.5 saat) çalışıyorum Ek olarak 2 günde bir geo (YT kampı ve kitapla) fizik (YT kampı ve kitap) çalışıyorum. Biyo ve kimyaya başlayacağım yanında da dil bilgisi. Ne önerirsiniz?

Başlangıç olarak paragraf netlerini artırman lazım 40k istiyorsan. 30 altına düşmemeye çalış. Alanın ne sayısal mısın ? Eğer öyleysen matematik ağırlık vermen lazım. Bu sınavların bütün olayı çalışmak. Düzenli ve sürekli çalıştığın süre boyunca hem öğrenirsin hem de aşinalık kazanırsın. Erken başlamışsın zaten sınava yaklaşık 1 sene var. Sen şu an çok zorlamadan yavaş yavaş çalışma ritmi oturt. Çünkü okul başladığında hem okula gideceksin hem de belki dershaneye gidersin. Bu süreçte bütün kafan ders dolacağı için bu aylarda yavaş tempoda ilerle.

Okul döneminin ortasına geldiğinde tempo zaten mecburen 2-3 katına çıkacak. Çalışırsan yaparsın 40k her sene 40 bin öğrenci o 40 içine giriyor sen de girebilirsin yani. Gözünde büyütüp korkma durumdan. Zamanında girdiğimde sözelde 38k yapmıştım ben. Yani yapılır bir şey sen de yapabilirsin.

Şu an çok güzel gidiyorsunuz. Fen derslerinin hepsini aynı anda çalışma sakın. Önce birini, sonra diğerini bitir. Günlük mat-Türkçe-geo-fen çalışması yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı