YKS 2026 için nasıl çalışılmalı?

P0ine

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, TYT denemesi yaptım, iki tane çözdüm ve 55-65 net arası geldi. Temelim var, AYT'ye de hâkimim. Seneye kadar düzenli çalışarak 20-30k arası sıralama yapıp tıp kazanabilir miyim?

Şu an bilgisayar mühendisliği okuyorum (2. sınıfım) ama bölümü sevemedim. Severim diye düşündüm ama maalesef hata oldu, yapabileceğimi düşünmüyorum. Üniversiteye girişte 90k yapmıştım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar, TYT denemesi yaptım, iki tane çözdüm ve 55-65 net arası geldi. Temelim var, AYT'ye de hâkimim. Seneye kadar düzenli çalışarak 20-30k arası sıralama yapıp tıp kazanabilir miyim?

Şu an bilgisayar mühendisliği okuyorum (2. sınıfım) ama bölümü sevemedim. Severim diye düşündüm ama maalesef hata oldu, yapabileceğimi düşünmüyorum. Üniversiteye girişte 90k yapmıştım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kafan az çok basıyor belli ki. Disiplinli çalışma ile yaparsın.

Mühendislikte neyi sevemedin dostum negatif ve pozitif düşüncelerini paylaşır mısın beklentin nedir?

Kodlamayı severim diye düşünmüştüm merakım vardı ama maalesef sevmiyormuşum bunu gördüm.

O konuda haklısın hayal ettiğimiz gibi olmuyor. Her şeyin bir algoritması bir yapısı var sancılı süreçte öğreniyoruz. Ama ilginin olmadığını anlaman erken zamanda senin için iyi olmuş umarım tıpta başarılı bir şekilde ilerler iyi bir doktor olursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı