2060 Dual alınır mı?

Ben de ASUS olanı kullanıyorum ancak bu fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum. 2-3 ay önce 3150 TL'ye aldım Amazon Türkiye üzerinden, 1 günde geldi.
Ben de ASUS olanı kullanıyorum ancak bu fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum. 2-3 ay önce 3150 TL'ye aldım Amazon Türkiye üzerinden, 1 günde geldi kargo.

Peki bu fiyata daha iyi bir ekran kartı öneriniz var mı?

@Trerdem şu anlık 2060 fiyatları çok yüksek, 3050 Ti büyük ihtimalle 2060 gücünde olacaktır bekleyerek onu alabilirsiniz. 3500 TL'ye değeceğini düşünmüyorum 2060 kartının ek olarak İncehesap'da cuma günü olan indirimlerine de göz gezdirin, 2060 kartlarından bazıları güzel indirime giriyor genelde.

@Trerdem şu anlık 2060 fiyatları çok yüksek, 3050 Ti büyük ihtimalle 2060 gücünde olacaktır bekleyerek onu alabilirsiniz. 3500 TL'ye değeceğini düşünmüyorum 2060 kartının ek olarak İncehesap'da cuma günü olan indirimlerine de göz gezdirin, 2060 kartlarından bazıları güzel indirime giriyor genelde.

Benim bildiğim ki yakın çevrelerimde oldu Gaming gecesinde sahte ürünler verilebiliyormuş bir de 3050'nin 2500 3000 lira olacağı söyleniyor ki bu fiyattaki bir şeyi daha iyi yapmazlar diye düşünüyorum en azından ben forumda öyle gördüm çoğu kişi böyle demiş bir de 3050 çıktığında 2060 pahalanır diye korkuyorum.

Benim bildiğim ki yakın çevrelerimde oldu Gaming gecesinde sahte ürünler verilebiliyormuş bir de 3050'nin 2500 3000 lira olacağı söyleniyor en azından ben forumda öyle gördüm çoğu kişi böyle demiş bir de 3050 çıktığında 2060 pahalanır diye korkuyorum.
Öyle bir durum söz konusu değil, Gaming Gecesi üzerinden 6-7 ürün aldım toplamda alan çok kişi de var forumda ve böyle bir durum yaşanmadı hiç bir zaman.

Benim bildiğim ki yakın çevrelerimde oldu Gaming gecesinde sahte ürünler verilebiliyormuş bir de 3050'nin 2500 3000 lira olacağı söyleniyor en azından ben forumda öyle gördüm çoğu kişi böyle demiş bir de 3050 çıktığında 2060 pahalanır diye korkuyorum.

Böyle demiş dediğim fiyat konusunda.
Öyle bir durum söz konusu değil, Gaming gecesi üzerinden 6-7 ürün aldım toplamda alan çok kişi de var forumda ve böyle bir durum yaşanmadım.

Öyle bir durum söz konusu değil, Gaming gecesi üzerinden 6-7 ürün aldım toplamda alan çok kişi de var forumda ve böyle bir durum yaşanmadı hiçbir zaman zaman benim tanıdıklarım da öyle bir sorun olmuş demek ama ben yine de 3050'nin daha kötü olacağını düşünüyorum 2060'dan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı