2060 Laptop Rust'ta CPU %80-90 GPU ise %30 kullanıyor

Yigit_Ahmet

Hectopat
Sistem:
RTX 2060 6 GB.
i5 9300H.
16 GB RAM.
500 GB M.2 SSD.
Windows 11.
Dizüstü kullanıyorum. (Acer Nitro 5)

Bu olayı Rust oynarken fark ettim 2060'a göre inanılmaz düşük FPS alıyorum. Isınma problemi zaten var fakat CS:GO, GTA 5 gibi oyunlarda FPS'imi asla etkilemiyordu bu durum. Darboğaz oluyor diyecektim fakat laptopta darboğaz durumu kafamı karıştırıyor açıkçası biraz...
Teorim şu yönde acaba işlemcinin GPU'sunu mu kullanıyor?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-17 190138.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-17 190138.png
    195 KB · Görüntüleme: 42
Hiçbir fark yok hocam.

Bende fikir kalmadı normalde bir fark olması lazım ama olmadı. Başkası belki yardım eder onun dışında eğer sıfırlamak istersen sıfırla belki bir şeyler değişir yardım edemediğim için özür dilerim.

Bende fikir kalmadı normalde bir fark olması lazım ama olmadı. Başkası belki yardım eder onun dışında eğer sıfırlamak istersen sıfırla belki bir şeyler değişir yardım edemediğim için özür dilerim.
Canınız sağolsun hocam yardımcı olabildiğiniz kadar oldunuz emin olun teşekkürler :)

Hocam sorunu format ve Acer'in sitesindeki bütün sürücüleri kurmamla çözmüş bulunuyorum doğru ayarları yaptıktan sonra 120 FPS'ye kadar gördüm.

Son düzenleme:
Canınız sağ olsun hocam yardımcı olabildiğiniz kadar oldunuz emin olun teşekkürler :)

Hocam sorunu format ve Acer'in sitesindeki bütün sürücüleri kurmamla çözmüş bulunuyorum doğru ayarları yaptıktan sonra 120 FPS'ye kadar gördüm.

Hayırlı olsun bir sıkıntı vardı demek ki formatla çözülmüş kolay gelsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı