2060 Super FPS Sorunu

blackeagle03

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. I7 6700 ile RTX 2060 Super sisteme sahibim. Oyunlarda yükleme ekranından sonra oyuna girişte FPS, %0.1 LOW FPS değerleri 0'a kadar düşüyor. Mesela Metro Exodus'ya yükleme ekranı bitince başla dediğimde kesin 0 oluyor. Sonra oyun başlıyor ve normal şekilde herşey devam ediyor. Bu normal bir durum mudur? Yoksa yükleme ekranında aldığım FPS ile aynı şekilde takılma hissetmeden mi başlaması gerekir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ram Ve SSD Etki Eder Bu Gibi Durumlarda, Başla Butonuna Basınca Oyunlar Genelde Otomatik All File Check Dediğimiz İşlemi Yapar 0 FPS Olması Doğal

16 GB 2400 MHZ (2*8) ram var. Oyun HDD'de şu an. Ama daha önce SSD'de kuruluydu. O zaman da aynı şekilde oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Hocam aynı sorun bende de var takipteyim. Forza 4 ve (metro exodus1 1 kere deneyebildim.) yapmıyor ama Rocket League ve Battlefield 1 mp da oyun ilk başladığı sahnelerde donmalar oluyor 5 10 saniye kadar. Sanki harici grafik kartına geçiş yapıyormuş gibi. Sizinde bu şekilde mi?

Yok ben de anlık oluyor. Yani tam başlarken 0 oluyor. Sonra normal şekilde devam ediyor. Exodus icin konuşayım yine, E tuşuna basılı kalıyorum. Dolduğu an takılıyor, FPS 0 oluyor ve oyun başlıyor.
Peki sorunun nerede olduğunu nasıl anlayabilirim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı