2070 Super sistem Battlefield 4 düşük performans

toomanynights

Kilopat
Katılım
13 Mart 2016
Mesajlar
3.899
Makaleler
5
Çözümler
17
BF4'de düşük FPS alıyorum. Tüm ayarlar Ultra ve MSAA X2. 2070 Super, 10875h, 8*2 RAM.
Kolay kolay 100 FPS üzerini görmüyorum (özellikle locker gibi yerlerde kargaşanın çok olduğu zaman 40 FPS'e kadar düşüyor.) Ve işlemcim 95 derece sabit çalışıyor. Ek maptaki en yüksek FPS değeri.
Ne yapmalıyım?

adfhadsfha.png


Fan hızı 0 olarak gösteriyor ama fanlar tam performans çalışıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraftaki değerlerde pek bir sorun gözükmüyor (%99 GPU kullanımı olması gereken bir sayı) ancak hala içiniz rahat etmiyorsa laptop işlemcisinin macun / fan bakımı ya da soğutucu gibi işlemlerle sıcaklığını 85 dereceye veya daha düşük değerlere indirmeyi deneyin. Normalde içinden geçmeniz lazım oyunun.
 
İşlemcin çok sicak oyundayken en fazla 70 derece olmasi lazim yani gayet doğal islemcin isindigi için tam performans veremiyor ve ekran kartini besleyemiyor.
GPU kullanımı göreceğin üzeri %99 ve işlemci kullanımı %23 dostum.

Laptop işlemcisinin macun / fan bakımı ya da soğutucu gibi işlemlerle sıcaklığını 85 dereceye veya daha düşük değerlere indirmeyi deneyin. Normalde içinden geçmeniz lazım oyunun.
Diğer oyunlarda ısınmıyor sadece BF4'te ısınıyor.
Normalde Youtube testlerine bakarsak 150-200 FPS almam lazım.
 
GPU kullanımı göreceğin üzeri %99 ve işlemci kullanımı %23 dostum.


Diğer oyunlarda ısınmıyor sadece BF4'te ısınıyor.
Eğer online giriyorsanız o FPS değerleri normal diyebilirim. Ultra ve MSAA x2 gibi kavramlar GPU yükü için hafife alınmayacak ayarlardır. Birde üstüne online gibi bir ağır altyapı teknolojisi binince FPS droplar kaçınılmaz olacaktır.
 
GPU kullanımı göreceğin üzeri %99 ve işlemci kullanımı %23 dostum.

Diğer oyunlarda ısınmıyor sadece BF4'te ısınıyor.
Normalde YouTube testlerine bakarsak 150-200 FPS almam lazım.

Ekran karti ve islemcin gucsuz R7 240 ve 5.nesil i3 işlemci oneririm 200FPS alman için.
 
Artı -2 Eksi
Eğer online giriyorsanız o FPS değerleri normal diyebilirim. Ultra ve MSAA x2 gibi değerler GPU yükü için hafife alınmayacak ayarlardır. Birde üstüne online gibi bir ağır altyapı teknolojisi binince FPS droplar kaçınılmaz olacaktır.
Hikaye modunda da aynı FPS'ler. Online olduğu için çok önemsememiştim ama hikaye modunda da aynı olduğunu görünce konu açtım.
 
Bu forumda az çok takılan birinin deneyebileceği tüm basit çözümleri denedim arkadaşlar. Teşekkür ediyorum ama öyle olmuyo işte. Düzeltmedi o çözümler.
O zaman son olarak cihaz şarja takılıyken ve yüksek performans modun da oynadığınızı da varsayarsak elimizden pek bir şey gelmeyecek gibi duruyor.
 

Geri
Yukarı