@Silinen üye 600W bir güç kaynağı bile yetiyor böyle bir sisteme... NVIDIA onu öneriyor diye onu mu almak zorunda? Ekran kartının tükettiği güç belli zaten. Önemli olan güç kaynağının modelidir.
@kado1082 İtopya'daki arkadaş doğru söylemiş hocam, sıkıntı etmeyin. Corsair ise büyük ihtimalle sağlam bir güç kaynağıdır, Corsair'ın kötü güç kaynağı yaptığını çok görmezsiniz. Modelini söyleyebilir misiniz?
En iyisinden değilde marka olarak en iyisinden vermiştir. 700 lira civarında CV650 var ve 12V üzerinden 624W verebiliyor. Yani güç kaynağı konusunda sıkıntı yok.Modelini bilmiyorum. Ama adam en iyisinden dedi 700TL civarı bir şey.
Ayrıca ekranı 144 hz ise aldığı 100 fps ona 25 fps miş gibi gelecektir.Ben Warband'i 60 FPS zor oynuyorum 100 FPS'in nesi kötü aoe2'de bile 100 FPS zor görüyom yani şahsen 100 FPS alıyorum bu bir sorun demek özür dilerim biraz kabaca oldu ama şımarıklık gibi geldi.
Burada haksızsın çünkü adamın sistemi daha fazla FPS alması gereken bir sistem. Ama almıyor. O kadar para vermiş. Gerekli FPS değerini alması gerekiyor.
Hocam ona şımarıklık denmiyor adam parasını vermiş almış 2070 Super ekran kartını tadını çıkartıcak tabii 60 FPS için alınmadı o kart.
2070 Super ve R7 3700X var bende o kadar para verip alsam bende arkasına düşerim.
2070 Super ve R7 3700X var bende o kadar para verip alsam bende arkasına düşerim.
Bu oyunlar için gayet yeterli FPS değeri bence. Evet %100 Performans degil ama bana gore yeterli
Bugüne kadar hep kötü ve ucuz sistemlerim oldu oyunlarda 60 FPS için dualar ederdim o yuzden artık FPS konusunda fazla idealim yok bana 60 FPS yeterli geliyor hatta fazla bile geliyor.
Hocam sorun çözüldü mü? Alakasız bir yorumu "En iyi cevap" olarak seçmişsiniz de.Kardeşim bak anlamadığın şu. Ben 100 FPS'yi 5000 TL civarı bir PC'de alabilirdim ama ben 15000 verdim. Bu yüzden yeterli değil olamaz da.
Yok be ben beğene basıcağıma ona bastım yalnışlıkla.Hocam sorun çözüldü mü? Alakasız bir yorumu "En iyi cevap" olarak seçmişsiniz de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.