2070 Super sistem FPS sorunu

kado1082

Picopat
2070 Super R7 3700X var sistemde. Valorant gibi bir oyunda 150 FPS alıyorum ortalama, 100'e bile düştüğü oluyor, kısıtlama yok 2K çözünürlük LoL'de de 120 150 FPS alıyorum, sebebi nedir?

@Silinen üye 600W bir güç kaynağı bile yetiyor böyle bir sisteme... NVIDIA onu öneriyor diye onu mu almak zorunda? Ekran kartının tükettiği güç belli zaten. Önemli olan güç kaynağının modelidir.

@kado1082 İtopya'daki arkadaş doğru söylemiş hocam, sıkıntı etmeyin. Corsair ise büyük ihtimalle sağlam bir güç kaynağıdır, Corsair'ın kötü güç kaynağı yaptığını çok görmezsiniz. Modelini söyleyebilir misiniz?

Modelini bilmiyorum. Ama adam en iyisinden dedi 700TL civarı bir şey.

Kutusunun üstünde yaziyor , 2k ultra ayarlarda gpu tepe sıcaklık 73 minimum 700 watt PSU ben demiyorum 2070 süper incelemesi yapan yabancı siteler ben de bu na göre topladım sistemimi ,ben hiç bir zaman anı FPS yada frekans düşüklüğü yaşamadım bin kere makine çalışırken elektirik gitti hiç bir sorunum olmadi kimsenin beğenmediği xigmatek x power PSU yla

Ben Warband'i 60 FPS zor oynuyorum 100 FPS'in nesi kötü aoe2'de bile 100 FPS zor görüyom yani şahsen 100 FPS alıyorum bu bir sorun demek özür dilerim biraz kabaca oldu ama şımarıklık gibi geldi.
Ayrıca ekranı 144 hz ise aldığı 100 fps ona 25 fps miş gibi gelecektir.

Görev yöneticisinden kontrol ettim. Sadece 4 tane Google sekmesi açık iken ekran kartım %45 kullanılıyor. Hatta arada bir de %100 bile oluyor. Herhalde bundan kaynaklanıyor.

Burada haksızsın çünkü adamın sistemi daha fazla FPS alması gereken bir sistem. Ama almıyor. O kadar para vermiş. Gerekli FPS değerini alması gerekiyor.

Hocam ona şımarıklık denmiyor adam parasını vermiş almış 2070 Super ekran kartını tadını çıkartıcak tabii 60 FPS için alınmadı o kart.

2070 Super ve R7 3700X var bende o kadar para verip alsam bende arkasına düşerim.

Bu oyunlar için gayet yeterli FPS değeri bence. Evet %100 Performans degil ama bana gore yeterli

2070 Super ve R7 3700X var bende o kadar para verip alsam bende arkasına düşerim.

Bugüne kadar hep kötü ve ucuz sistemlerim oldu oyunlarda 60 FPS için dualar ederdim o yuzden artık FPS konusunda fazla idealim yok bana 60 FPS yeterli geliyor hatta fazla bile geliyor.

Bu oyunlar için gayet yeterli FPS değeri bence. Evet %100 Performans degil ama bana gore yeterli

Bugüne kadar hep kötü ve ucuz sistemlerim oldu oyunlarda 60 FPS için dualar ederdim o yuzden artık FPS konusunda fazla idealim yok bana 60 FPS yeterli geliyor hatta fazla bile geliyor.

Kardeşim bak anlamadığın şu. Ben 100 FPS'yi 5000 TL civarı bir PC'de alabilirdim ama ben 15000 verdim. Bu yüzden yeterli değil olamaz da.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı