2070 Super sistem FPS sorunu

kado1082

Picopat
2070 Super R7 3700X var sistemde. Valorant gibi bir oyunda 150 FPS alıyorum ortalama, 100'e bile düştüğü oluyor, kısıtlama yok 2K çözünürlük LoL'de de 120 150 FPS alıyorum, sebebi nedir?

Çok alakasız olacak fakat. Dx12 de sorun olabilir mi ?
Bana oluyordu çünkü. Ya da ekran kartı driverın da bir sorun oluşmuş olabilir mi ?
Dx12 Güncellemesi ve DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurabilir misin ?
Çoğu bilgisayar bu gibi durumlarda direk oyunu vs açmıyor ama fps drop yediklerini de gördüm. Denemesi 5 dakika sürüyor zaten.

-d3d9ex +fps_max 0 Ayrıca cs go başlatma seçeneklerinde bu kodları yazıp oyuna girer misin Dx12 de mi öğrenmiş oluruz.

En yüksek 2K. Bütün oyunları otomatik 2K oynatıyor. 1920X1080'e alıyorum sanki çok daha fazla düşmüş gibi gözüküyor nedense. 2K monitör yüzünden olma ihtimali var mı?
-D3D9EX +fps_max 0 Ayrıca CS:GO başlatma seçeneklerinde bu kodları yazıp oyuna girer misin DX12'de mi öğrenmiş oluruz.

Yaptım ortalama 230 FPS veriyor.

Hatta 140'a bile düşüyor hala

Son düzenleme:

Kart 1080P'de fazla kullanmadığı için düşüyor olabilir FPS'ini sorunu bende bulamadım RAM diyeceğim onda sorun olduğunu sanmıyorum CPU ve GPU iyi almışsınız RAM'i düşük almazsınız. Garip açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…