2070 Super'den 3070-3080'e geçmeli miyim?

İçinden geliyorsa yap ama 2 sene sonra 4000 serisi çıktığı zaman da 3000 serisini mi satacaksın?
Bunun sonu yok. Ben leptopu ilk aldığımda 1 ay sonra 5. nesil islemciler çıktı. 6 ay sonra 6. nesiller çıktı.
1 sene geçmeden 2 nesil geride kaldım. Şu an 10. nesiller çıktı. 6 nesil geride kaldım. Her sene yeni işlemci, 2 sene de bir de yeni anakart ve ekran kartı alman gerek -eğer hep son nesilde kalmak istiyorsan. Maddi sorunu olmayan kişiler için mantıklı olabilir ama imkanları sınırlı insanlar için akıllıca değil.

İçinden geliyorsa yap ama 2 sene sonra 4000 serisi çıktığı zaman da 3000 serisini mi satacaksın?
Bunun sonu yok. Ben laptopu ilk aldığımda 1 ay sonra 5. nesil islemciler çıktı. 6 ay sonra 6. nesiller çıktı.
1 Sene geçmeden 2 nesil geride kaldım. Şu an 10. nesiller çıktı. 6 nesil geride kaldım. Her sene yeni işlemci, 2 sene de bir de yeni anakart ve ekran kartı alman gerek -eğer hep son nesilde kalmak istiyorsan. Maddi sorunu olmayan kişiler için mantıklı olabilir ama imkanları sınırlı insanlar için akıllıca değil.

İlk kez ciddi miktarlara çıkıp bir toplama yaptım. 15 gün sonrasında aynı paraya 3000 serisine geçildiğini görmek rahatsız etti, yoksa hiçbir zaman en üst sen son olsun kafasında değilim.

İlk kez ciddi miktarlara çıkıp bir toplama yaptım. 15 gün sonrasında aynı paraya 3000 serisine geçildiğini görmek rahatsız etti, yoksa hiçbir zaman en üst sen son olsun kafasında değilim.

Aynı durumdayım ve üzgünüm. 4600 TL'ye aldım 3 ay önce. 4800 TL'ye 3070 çıkardılar. Tabi TR fiyatları 5.5 civarı olacak bence ama insan üzülüyor.

Yanlış düşünceler içindesin kafan karışmış şunu unutma( neyle) uyumlu olacak senin topladığın sistemle uyumlu olacak mı ,olmayacak en başta PSU degistireceksin er pin kabloları gerekli PSU ureticileri daha bunları piyasaya sürmesi ,anakart ,işlemci hepsinin değişmesi gerekebilir sallagitsin elindekinle avunmasini bil başkaları onunda bulamıyor bu1 di,,,,,2 ..1000 dersi kartlarda gecikme daha az 2000srisi kartlarda daha fazla 3000 de daha yuksekki daha piyasaya çıkmadan monitörler icin özel bir kit yayınladılar ,,oluşacak ısıda cabası.

Moralinizi bozmak istemem ama 2070 Super'e 6K biraz fazla olmuş. Ben MSI 2080 Super Trio'yu 6.3K'ya aldım.

Dostum Haziran'da 6.30 olan dolar şu an 7.50 civarında, siz alırken 6.3'e almış olabilirsiniz şu an en ucuzu 8 kdan başlıyor. Ben ise toplayalı 17 gün oldu diyorum. Yani hem Vatan'dan alındığını hem de ağustos sonunda alındığını hesaba katarsak 6'ya yakın bir fiyata alınmış olmasından daha doğal bir şey görmüyorum. En ucuzu 5.500'e başlıyor zaten.
Dostum Haziran'da 6.30 olan dolar şu an 7.50 civarında, siz alırken 6.3'e almış olabilirsiniz şu an en ucuzu 8 kdan başlıyor. Ben ise toplayalı 17 gün oldu diyorum. Yani hem Vatan'dan alındığını hem de ağustos sonunda alındığını hesaba katarsak 6'ya yakın bir fiyata alınmış olmasından daha doğal bir şey görmüyorum. En ucuzu 5.500'e başlıyor zaten.

Gerçi ben dolar ile aldım zaten. Yani kart isterse 2000TL'ye düşsün yine de dolar ile verecektim. Ama kur oranlarını ve her geçen artan fiyatları görmemize rağmen ben 6.3'e aldım sen 6 çok verdin demeden önce şu anki piyasada 2080SUPERler ne kadar diye bir bakmak lazım. 2020 başında 5'e de alınabilirdi belki de. Ben size ben 2019'da 4 bine aldım siz 6 k vermişsiniz çok desem saçma olmaz mıydı?

Son düzenleme:
Şu an 2070S Gaming X Trio'nun sıfır piyasası 5400TL ila 6000TL civarında. Ben 10 ay önce 4000TL'ye almıştım. Aynı şekilde 2080S Gaming X Trio'da 6000TL civarlarındaydı. Şu an 4-5K civarına 2070S ROG veya Gaming X almak atmasyondan öteye gitmez. Aynı şekilde günümüz de 2080S içinde 8 altına aldım, heleki 6K ya aldım diyen varsa net sallıyordur.

Konuya gelirsek 3000 serisi için satmanıza gerek yok! Ha paranız varsa satın 3000 serisi alın ama öğrenci veya normal maaşlı çalışan biriyseniz. 2070S sizi 3-4 sene çok rahat götürecektir.

Şu an 2070S Gaming X Trio'nun sıfır piyasası 5400TL ila 6000TL civarında. Ben 10 ay önce 4000TL'ye almıştım. Aynı şekilde 2080S Gaming X Trio'da 6000TL civarlarındaydı. Şu an 4-5K civarına 2070S ROG veya Gaming X almak atmasyondan öteye gitmez. Aynı şekilde günümüz de 2080S içinde 8 altına aldım, heleki 6K ya aldım diyen varsa net sallıyordur.

Konuya gelirsek 3000 serisi için satmanıza gerek yok! Ha paranız varsa satın 3000 serisi alın ama öğrenci veya normal maaşlı çalışan biriyseniz. 2070S sizi 3-4 sene çok rahat götürecektir.

Ben de bundan bahsediyordum kardeşim.

17 gün öncesinde 2070 Super'li bir sistem dizdim. MSI 2070 Super Gaming X kartına 6bin liraya yakın bir fiyat verdim. 3000 serisi kartların duyurulacağından haberim vardı fakat neredeyse aynı fiyata 2 katı performanslı bir kart çıkartacaklarını düşünmemiştim. Daha yeni aldığım için moralim çok bozdu. 2.el olarak satıp zarar edip üstüne de ekleme yaparak 3000 serilerine geçmeli miyim? Moralim fazlasıyla bozuldu.

Daha ucuza 2080S bile alabiliyorken hatta şu an 4500 TL civarı o model satılıyorken baştan hata yapmışsınız. 2. elde iyi fiyata alıcısı olursa veya iade edebilirseniz iyi olur fakat iyi fiyata satılamıyorsa, yükseltmeye gerek yok.

Daha ucuza 2080S bile alabiliyorken hatta şu an 4500 TL civarı o model satılıyorken baştan hata yapmışsınız. 2. elde iyi fiyata alıcısı olursa veya iade edebilirseniz iyi olur fakat iyi fiyata satılamıyorsa, yükseltmeye gerek yok.

Lütfen bana MSI Gaming X Trio modelini 4.5 k ya bulabilir misiniz? Şu an bile Amazon'da son 10 stok kaldığı için 1 2080S modeli 7K ya satılıyor onun da giriş modeli olduğunu söyleyeyim. Rica ediyorum 6K ya ben 2070S Gaming X Trio almak yerine o paraya 2080S Gaming X Trio bulup atar mısınız.

Lütfen bana MSI Gaming X Trio modelini 4.5 k ya bulabilir misiniz? Şu an bile Amazon'da son 10 stok kaldığı için 1 2080S modeli 7K ya satılıyor onun da giriş modeli olduğunu söyleyeyim. Rica ediyorum 6K ya ben 2070S Gaming X Trio almak yerine o paraya 2080S Gaming X Trio bulup atar mısınız?

Birkaç gün önce o fiyat civarındaydı.
Alt tarafta fiyat değişim grafiği de var. Birkaç gün önce 4800 TL altında ki sizin aldığınız günden birkaç gün sonra fakat bu fiyatlarda RTX 3070 veya çok daha ucuza RTX 3060 çıkacak.

EDİT: 2080S fiyatlardı 5.5K civarındaydı bu arada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı