Maliyet meselesi dostum aradaki FPS farkı maliyet farkını karşılamıyor diye düşünüyorum.
Sorun yaşayan insanlar var hala sürücüydü bilmem neydi. Ben hiç sorun yaşamadım sırf bu yüzden kartı değiştirmesem mi diyorum CW yüzündenYok ya neler denedim. Demin 20.2.2 sürümüne geçeyim dedim. Ekranı görmüyor. Çözünürlük değiştiremiyorum ve yine CS:GO açmıyor.
Shadow Ryzen'di sanırım, monitörünü 141 Hz'e düşürmüştü sorunu çözmek için. Blog yazısı vardı, oradan okuyabilirsiniz.Sorun yaşayan insanlar var hala sürücüydü bilmem neydi. Ben hiç sorun yaşamadım sırf bu yüzden kartı değiştirmesem mi diyorum CW yüzündenŞimdiye kadar Sapphire HD5750, Aorus RX580, RX5700XT Nitro+ kullandım bunların hiç birinde sorun yaşamadım. RX 580’de kasa kaynaklı sıcaklık sorunu vardı sadece. Şimdi bakıyorum insanların 144Hz monitörü olduğu için VRAM’lerin tam frekansından çalışmasından dolayı kartları boştayken ısınıyor. Böyle değişik sorunlar gördükçe benim karta şöyle bi bakıyorum, ihtiyaç olmasa çıkarıp sevicem
GTX 1070 neye yetmiyor acaba merak ettim. Bende Evga GTX 1070 FTW kullanıyorum gayette memnunum. 1080p 144hz monitör ile kullanıyorum yıllardır sorunsuz oyun oynuyorum. Bozulmadığı sürece de yakın zamanda değiştirmeyi düşünmüyorum. Bütçe sizin için önemliymiş günümüz şartlarında 1070 bozulmadıysa bence devam edin...Shadow Ryzen'di sanırım, monitörünü 141 Hz'e düşürmüştü sorunu çözmek için. Blog yazısı vardı, oradan okuyabilirsiniz.
GTX 1070 neye yetmiyor acaba merak ettim. Bende Evga GTX 1070 FTW kullanıyorum gayette memnunum. 1080p 144hz monitör ile kullanıyorum yıllardır sorunsuz oyun oynuyorum. Bozulmadığı sürece de yakın zamanda değiştirmeyi düşünmüyorum. Bütçe sizin için önemliymiş günümüz şartlarında 1070 bozulmadıysa bence devam edin...
Benim mesajı neden alıntıladınız anlamadım...@Shadow RyzenRX 5700 XT buz gibi
Otomatik undervolt sonrası boşta; Maximum değerler ise yükteki durumu; Sapphire Pulse RX 5700 XT Otomatik Undervolt 1150 mVwww.technopat.net
GTX 1070 neye yetmiyor acaba merak ettim. Bende EVGA GTX 1070 FTW kullanıyorum gayette memnunum. 1080P 144Hz monitör ile kullanıyorum yıllardır sorunsuz oyun oynuyorum. Bozulmadığı sürece de yakın zamanda değiştirmeyi düşünmüyorum. Bütçe sizin için önemliymiş günümüz şartlarında 1070 bozulmadıysa bence devam edin...
E o zaman hayırlı olsun şimdiden benimde önerim bu kart olur...https://www.hepsiburada.com/sapphire-nitro-special-edition-amd-radeon-rx5700xt-8gb-256bit-gddr6-pci-e-4-0-ekran-karti-11293-05-40g-pm-HB00000SBZF4Hocam şöyle arkadaşım var askerde şu an kendisi 15 gün sonra gelecek. APU sistem kullanıyor benim ekran kartıma talip oldu. 1800-2000 arası bir fiyata anlaşacağız. Ben sadece üstünü tamamlayıp yeni bir ekran kartı sahibi olacağım.
Arkadaşlar konu uzuyor ama şöyle bir kart daha buldum.
2070S Zotac mini:
.ZOTAC GeForce RTX 2070 Super Mini Gaming 8GB 256Bit GDRR6: Amazon.com.tr
ZOTAC GeForce RTX 2070 Super Mini Gaming 8GB 256Bit GDRR6: Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
150 lira daha verip 2070S almak daha mantıklıdır değil mi?
Normalde 5700 XT Nitro+ modelinde karar kılmıştım. Fakat şans eseri Amazon üzerinden bu kadar ucuz bir 2070S modeline denk geldim.
Ya da bu modeli mi tercih etmeliyim?
.Sapphire Radeon RX 5700 XT Nitro+ 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 5700 XT Nitro+ 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr