2070S vs 5700XT

Maliyet meselesi dostum aradaki FPS farkı maliyet farkını karşılamıyor diye düşünüyorum.

Tabii orası öyle Matematik olarak bakarsak 5700 XT özelinde değil AMD kartları almak şu an için daha mantıklı duruyor. Ben Ray Tracing için NVIDIA alanı görmedim alışkanlık durumu da var biraz. Bir noktada kişisel tercihe kayıyor.

2070S diyor ve kaçıyorum 😁

Radeon ve Sapphire ile yaşadığım sorunları anlatmak bile istemiyorum.

Buyur Sapphire, taze konu.

Son düzenleme:
Yok ya neler denedim. Demin 20.2.2 sürümüne geçeyim dedim. Ekranı görmüyor. Çözünürlük değiştiremiyorum ve yine CS:GO açmıyor.
Sorun yaşayan insanlar var hala sürücüydü bilmem neydi. Ben hiç sorun yaşamadım sırf bu yüzden kartı değiştirmesem mi diyorum CW yüzünden :D Şimdiye kadar Sapphire HD5750, Aorus RX580, RX5700XT Nitro+ kullandım bunların hiç birinde sorun yaşamadım. RX 580’de kasa kaynaklı sıcaklık sorunu vardı sadece. Şimdi bakıyorum insanların 144Hz monitörü olduğu için VRAM’lerin tam frekansından çalışmasından dolayı kartları boştayken ısınıyor. Böyle değişik sorunlar gördükçe benim karta şöyle bi bakıyorum, ihtiyaç olmasa çıkarıp sevicem :D

Sorun yaşayan insanlar var hala sürücüydü bilmem neydi. Ben hiç sorun yaşamadım sırf bu yüzden kartı değiştirmesem mi diyorum CW yüzünden :D Şimdiye kadar Sapphire HD5750, Aorus RX580, RX5700XT Nitro+ kullandım bunların hiç birinde sorun yaşamadım. RX 580’de kasa kaynaklı sıcaklık sorunu vardı sadece. Şimdi bakıyorum insanların 144Hz monitörü olduğu için VRAM’lerin tam frekansından çalışmasından dolayı kartları boştayken ısınıyor. Böyle değişik sorunlar gördükçe benim karta şöyle bi bakıyorum, ihtiyaç olmasa çıkarıp sevicem :D
Shadow Ryzen'di sanırım, monitörünü 141 Hz'e düşürmüştü sorunu çözmek için. Blog yazısı vardı, oradan okuyabilirsiniz.

Shadow Ryzen'di sanırım, monitörünü 141 Hz'e düşürmüştü sorunu çözmek için. Blog yazısı vardı, oradan okuyabilirsiniz.
GTX 1070 neye yetmiyor acaba merak ettim. Bende Evga GTX 1070 FTW kullanıyorum gayette memnunum. 1080p 144hz monitör ile kullanıyorum yıllardır sorunsuz oyun oynuyorum. Bozulmadığı sürece de yakın zamanda değiştirmeyi düşünmüyorum. Bütçe sizin için önemliymiş günümüz şartlarında 1070 bozulmadıysa bence devam edin...

GTX 1070 neye yetmiyor acaba merak ettim. Bende Evga GTX 1070 FTW kullanıyorum gayette memnunum. 1080p 144hz monitör ile kullanıyorum yıllardır sorunsuz oyun oynuyorum. Bozulmadığı sürece de yakın zamanda değiştirmeyi düşünmüyorum. Bütçe sizin için önemliymiş günümüz şartlarında 1070 bozulmadıysa bence devam edin...
@Shadow Ryzen

GTX 1070 neye yetmiyor acaba merak ettim. Bende EVGA GTX 1070 FTW kullanıyorum gayette memnunum. 1080P 144Hz monitör ile kullanıyorum yıllardır sorunsuz oyun oynuyorum. Bozulmadığı sürece de yakın zamanda değiştirmeyi düşünmüyorum. Bütçe sizin için önemliymiş günümüz şartlarında 1070 bozulmadıysa bence devam edin...

Hocam şöyle arkadaşım var askerde şu an kendisi 15 gün sonra gelecek. APU sistem kullanıyor benim ekran kartıma talip oldu. 1800-2000 arası bir fiyata anlaşacağız. Ben sadece üstünü tamamlayıp yeni bir ekran kartı sahibi olacağım.
Arkadaşlar konu uzuyor ama şöyle bir kart daha buldum.

2070S Zotac mini:

.

150 lira daha verip 2070S almak daha mantıklıdır değil mi?
Normalde 5700 XT Nitro+ modelinde karar kılmıştım. Fakat şans eseri Amazon üzerinden bu kadar ucuz bir 2070S modeline denk geldim.

Ya da bu modeli mi tercih etmeliyim?

.

Son düzenleme:
E
Hocam şöyle arkadaşım var askerde şu an kendisi 15 gün sonra gelecek. APU sistem kullanıyor benim ekran kartıma talip oldu. 1800-2000 arası bir fiyata anlaşacağız. Ben sadece üstünü tamamlayıp yeni bir ekran kartı sahibi olacağım.
Arkadaşlar konu uzuyor ama şöyle bir kart daha buldum.

2070S Zotac mini:

.

150 lira daha verip 2070S almak daha mantıklıdır değil mi?
Normalde 5700 XT Nitro+ modelinde karar kılmıştım. Fakat şans eseri Amazon üzerinden bu kadar ucuz bir 2070S modeline denk geldim.

Ya da bu modeli mi tercih etmeliyim?

.
E o zaman hayırlı olsun şimdiden benimde önerim bu kart olur...https://www.hepsiburada.com/sapphire-nitro-special-edition-amd-radeon-rx5700xt-8gb-256bit-gddr6-pci-e-4-0-ekran-karti-11293-05-40g-pm-HB00000SBZF4

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı