AMD Ryzen 7 3800X.
Rehberin aynısnı yapıyorum fakat kaydettikten sonra seçip uygula diyorum ve çözünürlük silip tekrar 1080P'ye geçiyor.
Hocam MSI Dragon Center uygulamasını açın. Gaming mode kısmındaki tüm oyunları tek tek kapatıp sonra da Gaming modeyi kapatın. Bu işlemi yaptıktan sonra restart atıp oyunu açabilirsiniz. Muhtemelen sorununuz çözülecektir. Gaming modeye son gelen güncellemeyle tüm oyunların FPS'leri yerlerde sürünüyor. @yasNbae
Sorun buysa cidden rezillik. Oldum olası kıl oldum böyle servislere, genelde yarardan çok zararı oluyor. MSI anakartlarının biosundaki game mode tarzı şeyin de stabilite sorunu yarattığını okumuştum farklı farklı kaynaklardan, o yüzden hiç dokunmadım, cidden rezillik.Hocam MSI dragon center uygulamasını açın. Gaming mode kısmındaki tüm oyunları tek tek kapatıp sonra da gaming modeyi kapatın. Bu işlemi yaptıktan sonra restart atıp oyunu açabilirsiniz. Muhtemelen sorununuz çözülecektir. Gaming modeye son gelen güncellemeyle tüm oyunların FPS'leri yerlerde sürünüyor. @yasNbae
MSI Afterburner değerlerini atar mısın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.