2080 Super düşük FPS veriyor

Çözünürlük nedir? MSI Afterburner açıp oynarken oyun içinden bir resim atınız.

1080P

Kartınızı günceleyin ve işlemci, ekran kartı kullanım değerlerini atın.

Ekran Kartım 2 gün önce günceldi fakat eski sürümde FPS'im fazla diye tekrar eskiyi yükledim ama sorun değişmedi.

1600071285365.png

Monitör kablosunu doğru yere taktığınızdan emin olun. Arkadaşım bilgisayarını taşımıştı geri topladığında düşük FPS alıyorum dedi, ona monitör kablosunu kontrol etmesini söyledim yanlışlıkla anakarta takmış :D.

Ekran kartından Display Port'a bağlı.
LoL'de bile 60 FPS'e düşmesi çok absürt bir şey, ciddi bir problem olmalı. Neden problemin ekran kartında olduğunu düşünüyorsunuz? LoL'ün grafik gereksinimleri entegre grafikle bile karşılanıyor.

Ben darboğaz yaptığını düşünüyorum monitör yüzünden?

Ekran kartından Display Port'a bağlı.

Ben darboğaz yaptığını düşünüyorum monitör yüzünden?
Darboğaz olur da 300 fps'ten sonra olur 😃 Ayrıca monitörün yenileme hızından bağımsızdır gördüğünüz fps değeri VSync açık değilse, açıksa da zaten yenileme hızında kalması lazım sabit.

Ryzen 5 3600 ve 2070 super var bende, fps 200 ün altına inmiyor ve ekran kartı çok az kullanılıyor, tamamen işlemci bazlı bir oyun çünkü. Oyun başlarında etrafta hiçbir şey yokken 450'den başlıyor.

Sıcaklıklar nasıl?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı