20TL'ye satılan Windows Key'ler için düşünceleriniz neler?

KMSpico ile etkinleştirildi değil de "kuruluşunuzun..." Başlayan bir cümle ile Windows'un etkinleştiğini söylemiştir büyük ihtimal. Ya da CMD ile kontrol ettiniz ve size lisans için bitiş tarihi verdi. Yani korsan.

İşlemlerde hata yapılmadığı sürece çökme olmaz. Tekrar Windows'u etkinleştirmez. Verdiğim metodu uygularsanız tabii.

Biliyorum, çok zorlu süreçten geçiyoruz. Microsoft'ta bu lisansların fiyatı cep yaktıracak cinsten. Alırken mutlaka lisansın türünü sorun. MAK ise uzaklaş. Zira MAK lisansı satıcı aynı anda 1000 kişiye verebiliyor. 1000 ortağın olur ve belki bu lisans sonunda patlayabilir. Zaten MAK lisans kuruluşlar için. Bundan dolayı OEM ya da Retail olmasına özen göster. Rehbere buradan erişebilirsin. OEM lisansın zararı olmaz. OEM, çok yanlış lanse edildi sadece o kadar. Ama bu ucuz lisansların bazıları patlayabiliyormuş. Bundan dolayı güvenli bir satıcıdan temin etmenizi öneriyorum. Orijinal lisans cihaza zarar vermez. Her 3 ayda alırım diye düşünmeyin. OEM ya da Retail lisanslar ömür boyudur zaten. İleride patlak verirse gene satıcıyla konuşursun.

Ayrıca para vermek istemiyorsanız da etkinleştirilmemiş şekilde kullanabilirsiniz. Arka planı değiştirme, kişiselleştirme gibi küçük kısıtlamaları var etkin olmadığında.

Çok teşekkür ederim yardımınız için. Çok güzel anlatmışsınız. Windows etkinleştirme yazısına sinir olduydum. Onun kalkması için bu işlemleri yapmak istedim. Önerebileceğiniz site var mı OEM Key için? Yukarıdaki arkadaş yazılımbudur sitesini önerdi. Sizce nasıldır?
 
Çok teşekkür ederim yardımınız için. Çok güzel anlatmışsınız. Windows etkinleştirme yazısına sinir olduydum. Onun kalkması için bu işlemleri yapmak istedim. Önerebileceğiniz site var mı OEM Key için? Yukarıdaki arkadaş yazılımbudur sitesini önerdi. Sizce nasıldır?
Yazılımbudur için son zamanlarda iyi bir olay duyamadım maalesef. Zamanında DurmaPlay satıyordu. Orası halen satsaydı orayı önerebilirdim. Fakat bildiğim site şu an yok. Üzgünüm.
 
3 Sene önce yanlış hatırlamıyorsam gittigidiyor'dan 5 TL'ye aldığım key, ve sonuç :).
 

Dosya Ekleri

  • werhwrthrwtt.PNG
    werhwrthrwtt.PNG
    2,2 KB · Görüntüleme: 49
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı