21.000 TL IPhone'a verilir mi?

Fiyat yüksek o paraya yurt dışı iphone 14 pro 128 alırsınız. Pasaporta gerek yok örneğin gidip gürcistana giriş çıkış yaparak kendi adına kayıt yaptırabilirsin. Bu arada yıl başından önce almanı öneririm yıl başından sonra kayıt ücreti 6 bin küsür tl oluyor. Soruya gelecek olursak bir telefona 20 bin ₺'de verilir 40 bin ₺'de verilir. Ancak iphone 12 yurt dışı'na o para verilmez.

Paran varsa al derim. Redmi Note 8 kullanıcısıydım. iPhone 11'e geçince insanların neden iPhone tercih ettiğini daha iyi kavradım. En büyük fark kesinlikle hız. Android kullanırken bu farkı anlayamayacaksın fakat birkaç aylık iPhone kullanımından sonra Android telefonlar sana aşırı yavaş gelecek. 5-6 bin bandın da mi değil sanırım Redmi alabilirsin. Zorunda kalmadıkça Redmi'ye bulaşma en azından mı seçmen daha akıllıca olur.

Artık hayatın vazgeçilmez bir parçası olmuş bir cihaz için o kadar para vermek mantıklı. Sadece iPhone 12’ye o para verilmez. Nereden alıyorsun bilmiyorum ama 15-16 bin bandında biraz daha zorlayarak 14 veya 14 plus alabilirsin.

25000 TL'ye hangi ülkede iPhone 14 Pro var söyler misiniz?
Yanlış bilgi veriyosunuz hocam.
Kardeşim Polonya da benim orada 29000 TL ydi en son (iPhone 14 Pro)
Irak'taki iPhone 14 Pro Max 128 GB olarak şu an 1465 Dolar yani 27.359, 17 TL
Kar eklendiği için öyle amerikada satış fiyatı 1000 dolar yani vergiler de var içinde.

Kar eklendiği için öyle Amerika'da satış fiyatı 1000 dolar yani vergiler de var içinde.

1 Ocak 2023'te Yolcu beraberi kaydedilen cihaz (Pasaport ile kayıt ) ücreti.
6091 TL olacak gidelim Amerika'ya alalım gelelim o zaman ,
Şu an zaten pasaport kayıt ücreti 2740 TL.
Amerika'ya git gel uçak masraflarını saymıyorsunuz hocam.
En büyük kar ülkemizde ekleniyor 40000 TL iPhone 14 Pro 128 GB.

Paran varsa al derim. Redmi Note 8 kullanıcısıydım. iPhone 11'e geçince insanların neden iPhone tercih ettiğini daha iyi kavradım. En büyük fark kesinlikle hız. Android kullanırken bu farkı anlayamayacaksın fakat birkaç aylık iPhone kullanımından sonra Android telefonlar sana aşırı yavaş gelecek. 5-6 bin bandın da mi değil sanırım Redmi alabilirsin. Zorunda kalmadıkça Redmi'ye bulaşma en azından mı seçmen daha akıllıca olur.

Sizin bahsettiğiniz Redmi giriş seviye bir cihaz. Kıyaslanamaz bile ikisi. Mesela S serisini değer kaybı ve sosyal medyadaki paylaşım kalıtesinden bağımsız düşünürsek (sosyal medyada eskisi kadar kötü de değil artık samsunglar) IPhone'dan aşağı kalır pek bir yanı yok. Xiaomi'ye ben de bütçe olduğunda karşıyım ama o ayrı bir durum.

Tofaş ile Mercedes kiyaslamasi gibi olmuş. Denk bir android cihazla kiyas yapman gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı