Bu sistemi toplayacağım eksisi, artısı daha iyi olabilir mi yardımlarınızı bekliyorum. Sizin önerilerinizi de alabilirim her şey dahil bir site olmak şartı ile.
Uyumlu olup olmadıklarını tam bilmiyorum o konuda da yardımcı olursanız sevinirim
Bu sistemi toplayacağım eksisi, artısı daha iyi olabilir mi yardımlarınızı bekliyorum. Sizin önerilerinizi de alabilirim her şey dahil bir site olmak şartı ile.
Uyumlu olup olmadıklarını tam bilmiyorum o konuda da yardımcı olursanız sevinirim
21 bini aşmayacak şekilde sıvı soğutma kasa değiştirebilirseniz olur rgb olsun istiyorum fiyat farkı cok oluyo onlarda sistem oyun ve yayın üzerine olacak.
21 bini aşmayacak şekilde sıvı soğutma kasa değiştirebilirseniz olur rgb olsun istiyorum fiyat farkı cok oluyo onlarda sistem oyun ve yayın üzerine olacak.
Ekranı çıkarıp bana hediye edebilirsiniz [emoji23][emoji23]
Şu andaki popüler yayıncıların donanımları genellikle açıklama kısmında yazıyor onlara bakarak bir fikir oluşturup sisteminizi düzenleyebilirsiniz. Hayırlısı olması dileğiyle.
Ekranı çıkarıp bana hediye edebilirsiniz [emoji23][emoji23]
Şu andaki popüler yayıncıların donanımları genellikle açıklama kısmında yazıyor onlara bakarak bir fikir oluşturup sisteminizi düzenleyebilirsiniz. Hayırlısı olması dileğiyle.
İnşallah [emoji4] Ben yayıncılıkta işlemcinin çok önemi olduğunu düşünüyorum çünkü şu anki çoğu oyun ekran kartı ile çalışıyor işlemciniz yayına göre güçlü ekran kartınız da oyunlara göre olursa bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.
Render işleri ile uğraşacak mısınız? Eğer uğraşacaksanı AMD Ryzen tabanlı sistem düşünebilirsiniz. Hatta sistemin acelesi yok ise 3.nesil Ryzen bekleyebilirsiniz. Eğer İntel isterseniz de i9 9700-9900k tabanlı sistem toplanabilir. Hangisini isterseniz? Ona göre yardımcı olmaya çalışırım.
Ayrıca O.C düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız ne kadarlık bir O.C düşünüyorsunuz? Sıvı soğutmayı buna göre tercih ederiz.
Samsung LC27JG50QQMXUF 27" 144Hz (Display+HDMI) 2K QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!