21.000 TL sistem tavsiyesi

21 bini aşmayacak şekilde sıvı soğutma kasa değiştirebilirseniz olur rgb olsun istiyorum fiyat farkı cok oluyo onlarda sistem oyun ve yayın üzerine olacak.
372580

Cemil kardeş öncelikle merhaba. Sana önerdiğim bu sistemi Sinerji.gen.tr'den topladım. Umarım beğenip ona göre karar verirsin.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 57
@Cemil DEMİRTAŞ MSI modelini beğendim demiştiniz. Benim attığım sistemdeki ekran kartı ile değiştirin.
Aralarında tam 1000 TL var. Yani tam 21.000 oluyor sistem.
Ayrıca ilk başta dediğim gibi işlemciyi kafanızda oluşturdunuz mu mesela? 9900k mı yoksa 9700k mı? Bunlara karar vererek diğer parçalara para yatırılıp-azaltılmasını kolaylaştırırsınız.

@Cemil DEMİRTAŞ MSI modelini beğendim demiştiniz. Benim attığım sistemdeki ekran kartı ile değiştirin.
Aralarında tam 1000 TL var. Yani tam 21.000 oluyor sistem.
Ayrıca ilk başta dediğim gibi işlemciyi kafanızda oluşturdunuz mu mesela? 9900k mı yoksa 9700k mı? Bunlara karar vererek diğer parçalara para yatırılıp-azaltılmasını kolaylaştırırsınız.
hlocam n11 satıcısı ne kadar güvenilir olabilir bilemiyorum ucuz parça değil sonuçta i9 9900k yapıcam büyük ihtimal 2080ti alırsam monitör 4k mı olması gerekiyor yani 2080 ti alıp 1080p oynamak ne kadar mantıklı olur genel olarak 1080p oynarım diye düşünüyorum fps ne kadar yüksekse o kadar iyi 4k sanmıyorum oynayacagımı 2k belki

hlocam n11 satıcısı ne kadar güvenilir olabilir bilemiyorum ucuz parça değil sonuçta i9 9900k yapıcam büyük ihtimal 2080ti alırsam monitör 4k mı olması gerekiyor yani 2080 ti alıp 1080p oynamak ne kadar mantıklı olur genel olarak 1080p oynarım diye düşünüyorum fps ne kadar yüksekse o kadar iyi 4k sanmıyorum oynayacagımı 2k belki
2080Ti alıp 1080p monitör alıp kullanırsanız verim alamazsınız. Lüks bir arabaya tüp taktırmak gibi düşünün. Araba benzin istiyor gaz değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı