21.000 TL Sistem Toplama

Bütçe
21000
Dolandırıldık arkadaşlar :D Kasayı ben siparişi geçmeden değiştirtmiştim (TD500 ile), duramamış soğutucuyu da değiştirmiş set olsun diye. Kasa bireysel olarak elimin altında olmadığı için şimdilik bu görseli bırakayım, gerekli düzeltmeleri kendisine ilettim. Sonrasında yüksek ihtimal konu açarım.

0f15436e-e17a-4027-8e95-03105e506130.jpg
 
Dolandırıldık arkadaşlar :D kasayı ben siparişi geçmeden değiştirtmiştim (TD500 ile), duramamış soğutucuyu da değiştirmiş set olsun diye. Kasa bireysel olarak elimin altında olmadığı için şimdilik bu görseli bırakayım, gerekli düzeltmeleri kendisine ilettim. Sonrasında yüksek ihtimal konu açarım.

Eki Görüntüle 1007059

Hocam ekran kartı olarak ne seçeceksiniz?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı