21 yaş yazılım öğrenmek için geç mi?

İstatistik okuyuyorum bu bölüm veri bilimi veri analisti falan daha önplanda hangi yazılım alanına yönelmek mantıklı olur? @@Asdasgudas @CeyhunCeyyy

Açıkçası o konuya hakim değilim bir şey söylemem doğru olmaz ben kendimce veri tabanı ve masaüstü programlamaya odaklanmış haldeyim.

Amacımda o dostum Almanca+İngilizce ve istatistik bitirdiğim zaman yazılım bilmiş şekilde bitirmek belki uykusuz kalacağım 3-4 sene ama geri kalan 30-40 sene yüksek maaş alarak rahat yaşayacağım ne demişler Başarının bedelini bir dönem için ödemeyenler, başaramamanın bedelini bir ömür boyu öderler...

Açıkçası o konuya hakim değilim bir şey söylemem doğru olmaz ben kendimce veri tabanı ve masaüstü programlamaya odaklanmış haldeyim.
veri tabanı veri bilimi veri analisti için en mantıklı alan python değil mi @CeyhunCeyyy @

@Asdasgudas

Ben 12 yaşındayım, meslek olarak değil bu forumda yardımcı olabilmek için yazılım ve donanım öğrenmek istiyorum, vallahi benden daha yaşlı (o anlamda değil) kişiler de varmış...

Kesinlikle geç değil. 1 Yılda Python öğrendim haftada 11 saat ders alarak. Basit birkaç robotik kodlama yapabiliyorum. Şuan 16 yaşındayım senin içinde geç değil 1-1.5 yılını vererek istediğin dili öğrenebilirsin.

Önceliğin Python olsun, öğrenmesi daha kolay ve sıkmıyor aksi taktirde hiçbir şey bilmeden direkt HTML veya JavaScript'e atlarsanız çok zorlanırsınız.

Hocam öyle de alaylı olmak da öyle kolay değil. Hatta çoğu kişi başarısız oluyor diye biliyorum. O alaylı olanlar üniversiteye gitse uçaklardı herhalde.

41 yaş bile geç değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…