2100 TL Ekran kartı tavsiyesi

Açıkcası bende 10 fps için 400 lira fark ödemek istemiyorum kalan 400 tl ye iyibir gaming anakart alabilirim.
 
@sdrakn Ben yanlış bilgilendirme felan yapmadım. R9 290X ve GTX 780 Ti arasında 10 FPS civarı fark var dedim, yani GTX 780 Ti 10 FPS civarı daha önde. Ben aradaki fiyat farkını vermenin gereksiz olduğunu belirttim. :)
 
Açıkcası bende 10 fps için 400 lira fark ödemek istemiyorum kalan 400 tl ye iyibir gaming anakart alabilirim.

Dostum o zaman iş değişir sen şimdi oraya 2100tl ekran kartı tavsiyesi yazarsan, bize yalnızca 2100tl'ye kadar ekran kartı tavsiyesi vermek düşer ama sen 2100tl'ye kadar ekran kartı ve anakart almam gerekiyor dersen değişik tavsiyeler gelir :) o zaman ekonomik zorunluluk açısından bende r9 öneririm... Artan 400TL'yi birçok arkadaşın dediği gibi diğer bileşenlerine yatırabilirsin...

Umut sana gelirsek haklısın The Witcher kardeşimizde hangisinin 10fps daha fazla olduğunu belirtmediğinden anlatım bozukluğu oluşmuş ondan bende yanılmışım :)
 
Son düzenleme:
ASUS DirectCU II almalısın. Şiddetle tavsiye edilir. Özel soğutma fazla yük altında aşırı ısınma yapmayı engelliyor. ASUS hariç diğer modeller 80-85 derece arası ısınırken, ASUS 75-80 derece arası ısınıyor. Bu da oyun performansı kadar önemlidir.
 
@Silinen üye ve @Akif bu arkadaşlar kesinlikle AMD de asus önermiyor çünkü ısı boruları yanlış konumlandırılmış.

Ve siz 780 kullanıyorsunuz nasıl memnunmusunuz? Belki gtx 780 de alabilirim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı