2100 TL Ekran kartı tavsiyesi

Ben ve çoğu arkadaşım bu sitedeki bu konu hakkında bilgili abilerim hepsi powercolor pcs+ önerdi zaten bende en başından beri onu düşünüyordum. :)
 
Arkadaşlar yakın bir zamandan ekran kartı alacağım, bütçem en fazla: 2100 lira sizce, power color pcs+ r9 290x mi almalıyım? Yoksa gtx 780 ti mi? Kart sadece oyun amaçlı kullanılacaktır. Aradaki fiyat farkı da 300-400 tl civarında, ne yapmalıyım bilmiyorum? @Recep Baltaş abi siz ne önerirsiniz düşünceniz nelerdir?
Sende R9 290 vardı ona ne oldu.
 
@J4RBEI 2 gün önce ısınma sorunu yüzünden vatan bilgisayara götürdüm, oyunların grafik ayarını en düşüğe alsam bile kart 79 dereceye çıkıp yarım saat sonra ekranı kapatıyordu. Vatan bilgisayarda da test ettik aynı sıkıntı orda da oldu, sapphire r9 290 vardı ama bir daha asla sapphire almam. :) Onun yerine powercolor pcs+ alacağım, kartı büyük bir ihtimal sıfırını yollayacaklar, bende vatana iade edip üzerine para ekleyip 290x alacağım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı