- Makaleler
- 16
Ya peki o zaman 2600 TL sistem toplar mısınız?
Çünkü hiç kimse önermiyor 2100 TL PC'yi.
Yine zor. Oyun oynatabilecek bir APU sistem için 3000 TL'yi gözden çıkarmanız lazım.
Ya peki o zaman 2600 TL sistem toplar mısınız?
SSD kronik sorunlu.![]()
AMD A8-9600 3.1GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Hocam sıfır çok zor.
2. el yapabilirseniz i7 4790k, güzel bir anakart (evet anakartları bilmiyorum eski nesillerde), 2x4GB RAM, R9 380X gibi bir sistem toplanabilir.Ya peki o zaman 2600 TL sistem toplar mısınız?
Size bu fiyat bandında sıfır almanızı önermediğimizi daha nasıl anlatabiliriz? Almayın. İkinci el piyasasına bakın.Ya peki o zaman 2600 TL sistem toplar mısınız?
Ona kalırsa senin topladığın 2100 TL bütçeli sistemde neden 474 TL'lik PSU var? Kaliteli PSU alınmalı, evet. Ama 2100 TL bütçe varken yaklaşık 500 TL'lik bir PSU seçilmemeli.SSD kronik sorunlu.
Hocam benim dediğim örnek PC'yi 2. el olarak yapabilir misiniz?Size bu fiyat bandında sıfır almanızı önermediğimizi daha nasıl anlatabiliriz? Almayın. İkinci el piyasasına bakın.
2. el daha verimli olur. Sıfır almayı 3500+ bütçelerde öneririm2600 TL az mı?
Hocam benim kardeşim üzülecek hiç kimse de önermiyor ya.![]()
Ona kalırsa senin topladığın 2100 TL bütçeli sistemde neden 474 TL'lik PSU var? Kaliteli PSU alınmalı, evet. Ama 2100 TL bütçe varken yaklaşık 500 TL'lik bir PSU seçilmemeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.