2100 TL PC toplama

TheBananaer

Hectopat
Katılım
21 Temmuz 2016
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PC toplamak istiyorum ve bütçem 2000-2200 civarı (Monitör dahil). Aslında bu işlerden de pek anlamıyorum işte bu yüzden iki PC topladım ve hangisi daha iyi bilmediğimden sizlere danışmak istedim.

1.
pc.png


2.
Adsız.jpg
 
Tavsiyem monitörü ikinci el alıp artan parayı ekran kartına yatırıp Nvidia GTX ekran kartı almandan yana.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GTX derken zaten bu ekran kartı GTX 750Tİ ile GTX 950 arasında performans veriyor. Lütfen saçma veya eksik yorumlar yapmayalım!
Söylemek istediğim monitörü 2. el alıp ekran kartını bir üst seviye olarak alması ve Nvidia GTX e yönelmesi yönünde çünkü nvidia performansı vazgeçilmezidir emin olun artık bit in pek fazla önemi kalmadı özellikle Nvidia nın özel sıkıştırma teknolojisi sayesinde
 
Fanboyluğu bırakın artık sene 2016. Zaten ben burda bit ile ilgili bişey söylemedim. 2100 tlye zaten en fazla alabileceği ekran kartı GTX 950'dir. Burda size kalsa GTX 950 mi R9 390 mı desek siz GTX bu bunu al diyeceksiniz! Bu arada nvidia ne zamandan beri performans vaz geçilmezidir? 9xx serisinde çoğu zaman daha ucuza ve performanslı r9 3xx serisi kart alabiliyorsunuz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı