2133MHz 2400'e nasıl çekilir?

MSI Afterburner'dan oluyorsa oranın menüsü daha kolay oradan yapayım ve işlemcim maalesef 2400 destekliyor yoksa anakart 2666MHz desteklediğini biliyorum ve emin misiniz MSI'dan kesin yapabilir miyim?

Kolaydır değil mi sorun yaşamam.

Çok basit bir işlem BIOS üzerinden yanlış bir ayar yapmazsanız doğru bir şekilde yapıp çıkarsanız hiçbir sorun olmaz.

Çok basit bir işlem BIOS üzerinden yanlış bir ayar yapmazsanız doğru bir şekilde yapıp çıkarsanız hiçbir sorun olmaz.

Yaptim XMP enabled dedim sonra 2400ü seçtim basitmiş ya sağ olasın.
MSI Afterburner ekran kartı ayar paneli. Nereden çıkardınız RAM ayarlarınında olduğunu? @BitikBirİnsanEvladı
-MSI after burnerda ekran kartının ayarları ayarlayabilirsiniz.
-Ana RAM MHz'ini ayarlamak içinde, BIOS'a gir XMP aç. (ASUS anakartın varsa, DOCP diye olur) ve orada profile1 olur onu seç. Bazen 2 profil oluyor. O Zaman'da en yüksek olanı seç o profillerden.

Bende profil yazmıyordu XMP enabled dedim sonra bir sürü seçenek vardı 2400MHz en sondaydi onu seçtim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı