2160 TL sistem toplama

Anakartınız DDR4, seçtiğiniz Ram ise DDR3. Yani o sistemde çalışmayacak uyumsuz bir RAM. Anakartın desteklediği maksimum hızda (2133 MHz) DDR4 RAM tercih etmelisiniz. 2133'den fazla da olabilir ama fazlasını sistem kullanamayacak. CL değeri (gecikme süresi) nekadar düşük olursa okadar iyi olur. Diğer bileşenler alınabilir diye düşünüyorum.
 
Ram overcloc'la Cl değeri düşürülebilir. Fakat ghz değeri düşer. Bu yüzden ghz değeri önemli.
Bir de sinerji de sistem toplama sihirbazi var ondan toplamani tavsiye ederim fiyat faklari da Vatanla parça başına 100 lira fark gördüm
 
Böyle bir sistem toplayabilirsiniz.
 

Dosya Ekleri

  • 2.2st.png
    2.2st.png
    82,3 KB · Görüntüleme: 249
Bütçemi fazla sarsmaması ve Vatan'dan alabileceğim için şunu düşünüyorum bu nasıl sizce?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    26,4 KB · Görüntüleme: 147
Uyumluluklara parçanın kendi sitesinden bakabilirsin. Şu anda ben de bakıyorum eğer göremezsem senin de bakmani istiyorum.
Düzenleme: Bellek malesef ki uyumsuz. Ama iyi olmuş CL numarası fazla yüksek olduğunu düşüyorum. Bakmak için ==> Destek: H110M PRO-VD | MSI Türkiye | Motherboard - The world leader in motherboard design

Fazla zorlamak istemiyorum ama forumda gezersen rahatlikla bulursun birsürü kişi sinerjiden alışveriş yapıyor . Tavsiyemdir!
 
Son düzenleme:
Öncelikle herkese bu kadar uğraştığı için teşekkür ederim.
Şimdi Ram'in sayfasına bakınca h110 ürünleri ile mükemmel çalışır demekteydi. O sizin dediğiniz sayfadaki kodlara da bakınca aynı özelliklere sahip bir Ram gördüm. F4-2133C15S-8GNT ürün kodu da buydu. Çalışma durumu nedir sizce ?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı