21H1 güncellemesi problemleri

furkan1878

Decapat
Katılım
29 Nisan 2021
Mesajlar
318
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Uzun süredir ertelediğim güncellemeyi bu sabah bitirdim. Keşke güncellemez olaydım. Her türlü bug ortaya çıktı ekranım kendi kendine kararıyor ve yeniden başlatmam gerekiyor. Sürücüleri yüklediğim halde yenilenmemiş olarak gösteriyor. Sistem geri yükleme yapmalı mıyım?
 
Temiz bir şekilde kurdum ben 21H1'i. Gayet de memnunum.

Bende temiz bir şekilde kurdum. SSD olmasına rağmen neredeyse 4 saat sürdü. Bittiğinde hiç sorunu yoktu daha sonra driver yüklemeside yapayım dedim ve AMD driverlarını kurması için AMD Radeon indirdim en son çıkanı yükledim. İlk yükleyişte hala eski sürümün yazdığını gördüm şu an yine indiriyorum bakacağım.
Hocam bende yaptım dün sabah ama bende böyle sorunlar yok. Sizde ne için oluştu anlamadım.

Hocam yukarıda yazdığım gibi ani ekran kararması oluşuyor ve yeniden başlatmam gerekiyor. Bir de aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt var driver yüklenmemiş yazıyor. Olaylar kısmından ne zaman takıp çıkarmışım ona baktım ve aygıtın benim telefonun kulaklığı olduğunu anladım. Bu sorun teşkil eder mi?
 
Hocam bende de sınıf kaydedilmemiş denen bir hata var Alt Tab attırmıyor ses kısılmıyor bir sürü daha hatası var. Ama çözümünü buldum pek sıkıntı yaratmıyor. Microsoft gittikçe batırdı Windows 10'u düzgün çalışan şeyi bozuyorlar.
 

Geri
Yukarı