22$'a 48dBi anten olur mu

Katılım
13 Ağustos 2014
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar bir süre önce sinyal sıkıntılarımla ilgili bir konu daha açmıştım @Murat5038 bana ev yapımı sinyal arttırıcıları önerdi, ben bir kaç deneme ile az da olsa artış sağlamıştım.

Biraz önce AliExpress'de gezinirken bu cihaza rastladım; New Signal King SK 950WN 48DBI 150Mbps USB 802.11 B/G/N USB Wireless Wifi Adapter with Antenna-in Network Cards from Electronics on Aliexpress.com

Fiyatına çok yüksek güçte bir antene sahip olması beni biraz kuşkulandırdı, bu veya bunun benzeri cihazları satın alıp kullanan arkadaşlardan görüşlerini bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ev yapımı sinyal arttırıcılar heleki bu güçte bir anten çok büyük olur yani yer sıkıntısı çekersiniz.Heleki bu anten 48dbi olması tartışılır bu fiyata büyük ihtimal 3 anteni toplamışlar toplam değeri yazmışlar ama bu bile fiyata göre iyi geliyor.
 
Kesinlikle :) 1 ay falan olmuştu bir adam internetten çok ucuza telefon almıştı da içinden salatalık çıkmıştı ya :D Öyle bir durum falan olur güvenme sen.
Evet o duruma düşülebilecek bir site çünkü :) Zaten ürün Çin malı.
 
Doğru bile olsa 1 günde bozulur. Yada çalıştı diyelim bunun apartmanı var, duvarı, sokağı var. Hem zaten 1-2 km çekse ne olacak? Sanki gidipte oradan kullanacaksın interneti. Hız olayını yazmıyorum bile :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı