220 TL'ye termal macun, USB ve SSD alınır mı?

Link verebilir misiniz? Çok bütçem yok. Bilgisayar şimdilik hızlansın diye alıyorum. Elden alacağım için link verirseniz iyi olur.

Tamamdır.

Çıkamam derseniz Gigabyte alabilirsiniz. Patriot daha bilindik olduğu için öneriyorum. Sorun çıkarma olasılığı daha az.

Tamamdır.

Çıkamam derseniz Gigabyte alabilirsiniz. Patriot daha bilindik olduğu için öneriyorum. Sorun çıkarma olasılığı daha az.

Teşekkürler! Yarın erken saattlerde İtopya'ya yakın yerlerde işlerim var. Gigabyte SSD tercih edeceğim. Anakarttan pek anlamam benim anakartım GA-H110M-S2 SSD desteği var mıdır ve kendi başıma SSD takabilir miyim yoksa bilgisayarcıya mı götürmeliyim? Bir de termal macun için ne diyorsunuz alınır mı?

Teşekkürler! Yarın erken saattlerde İtopya'ya yakın yerlerde işlerim var. Gigabyte SSD tercih edeceğim. Anakarttan pek anlamam benim anakartım GA-H110M-S2 SSD desteği var mıdır ve kendi başıma SSD takabilir miyim yoksa bilgisayarcıya mı götürmeliyim? Bir de termal macun için ne diyorsunuz alınır mı?

Kendiniz takabilirsiniz. Termal macun iyi. İndirime girmiş zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı