2200 TL kulaklık önerisi

okto30

Decapat
Katılım
13 Şubat 2022
Mesajlar
142
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bütçem 2200 TL kulak üstü kulaklık almayı planlıyorum kulaklıktan fazla anlamadığım yardımınıza ihtiyacım var. Kablosuz olursa sevinirim.
 
Ağırlıklı olarak müzik.
Hocam razer opus x'den daha iyi fikir gelmiyor aklıma. Tam dışarıda müzik dinlemelik tarzda kablosuz bir cihaz fakat çok fazla incelemesi vesaire yok. Bende tam olarak anlayamadım. Bayağı bir araştırınca ses olarak blackshark v2 x çihazdan hem bas hemde tiz konusunda daha zayıf olduğunu görüyorum. Profesyonel olmasa da dandik padli jbl cihazlardan daha rahat ve ses olarak bir tık daha iyidir. Müzik için bu bütçede tercih edilebilir.
 
Hocam Razer opus X'den daha iyi fikir gelmiyor aklıma. Tam dışarıda müzik dinlemelik tarzda kablosuz bir cihaz fakat çok fazla incelemesi vesaire yok. Bende tam olarak anlayamadım. Bayağı bir araştırınca ses olarak BlackShark V2 X çihazdan hem bas hem de tiz konusunda daha zayıf olduğunu görüyorum. Profesyonel olmasa da dandik padli JBL cihazlardan daha rahat ve ses olarak bir tık daha iyidir. Müzik için bu bütçede tercih edilebilir.

V2X askeri kulaklık gibi aşırı kaba yani.
 
Dışarıda sık kullanılacak mı?
 

Geri
Yukarı